ACEOT lezingenserie Hermitage Amsterdam

Het Amsterdam Centre for Eastern Orthodox Theology (ACEOT) en de Hermitage Amsterdam organiseren een bijzondere reeks academische lezingen (Engelstalig) op vier zaterdagmiddagen tijdens de tentoonstelling Glans en glorie. In deze reeks staan de kunst en de spiritualiteit van de Russisch-orthodoxe traditie centraal. Per dag worden twee lezingen gehouden, tussen 13.30 en 16 uur (inclusief koffie en thee in de pauze).

Zaterdag 26 maartGeneral introduction & introduction to Russian Orthodox tradition
Zaterdag 16 aprilImages & icons
Zaterdag 21 meiLiturgy & spirituality
Zaterdag 18 juniMonasticism & spirituality

13.30–14.30 uur lezing 1, pauze met koffie en thee
15–16 uur lezing 2

Passe-partout € 45, dagkaart € 15, studentenpasse-partout € 10, Vrienden Hermitage Amsterdam passe-partout € 10 (inclusief koffie/thee in de pauze) alleen verkrijgbaar bij gasten/infobalie Hermitage Amsterdam.

Let op: u dient in bezit te zijn van een dagkaart of passe-partout. Het entreebewijs voor de tentoonstelling en de Vriendenkaart van de Hermitage Amsterdam zijn niet geldig als toegangsbewijs voor de ACEOT-lezingenserie.

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.