Instaprondleidingen

De Hermitage Amsterdam biedt de bezoekers de mogelijkheid om op vertoon van een geldig entreebewijs voor de tentoonstelling gratis een instaprondleiding te volgen. Alle instaprondleidingen worden gegeven door professionele rondleiders. Er is plaats voor maximaal 15 personen per rondleiding. Aanmelding op de dag zelf bij de informatiebalie.

Op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart vinden de laatste instaprondleidingen Dining with the Tsars plaats. Van 2 maart tot en met 27 maart vinden er geen instaprondleidingen plaats in de Hermitage Amsterdam. Vanaf zaterdag 28 maart 2015 zijn er elke zaterdag en zondag, om 11 uur, weer instaprondleidingen.

Instaprondleidingen Alexander, napoleon, Josephine
Elke zaterdag en zondag om 11 uur, vanaf 28 maart 2015 Nederlands

Foto Evert Elzinga

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Partner Hermitage voor Kinderen
Internetpartner
Met dank aan

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 25 december 2014 en 27 april 2015
Open op 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Janiek Dam

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar reservations@guideid.com

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.