Rondleiding reserveren

Voorwaarden reserveren rondleiding

De aanvraag van een rondleiding kan tot 2 weken van te voren worden ingediend. Per rondleiding mogen er maximaal 15 personen mee. Vanaf een aantal hoger dan 60 personen, dient de groep gesplitst te worden naar een volgend uur.

  • De Hermitage Amsterdam opent om 10 uur in de ochtend, het boeken van een rondleiding is mogelijk vanaf 10.15 uur.
  • Een rondleiding duurt één uur en kost €90,00 per gids (excl. entreekaarten).
  • De kosten voor de rondleider(s) dienen aan de kassa te worden voldaan (pin, credit card of contant).
  • Een rondleiding staat pas geboekt wanneer u een bevestiging hiervan heeft ontvangen via rondleidingen@hermitage.nl

Indien onze gidsen niet beschikbaar zijn zullen wij, met uw toestemming, gebruik maken van een ‘externe gids’, die via de preferred supplier van de Hermitage zal worden ingehuurd. De kosten hiervoor bedragen € 118 per gids (excl. entreekaarten).

Indien u de rondleiding kosteloos wilt annuleren, dan dient u dat uiterlijk 7 kantoordagen vóór de rondleiding aan te geven (zaterdag, zondag en de dag van de rondleiding tellen hierbij niet mee), anders zijn wij genoodzaakt de volledige vergoeding voor de rondleiding in rekening te brengen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het boekingskantoor via 0900-437648243 (lokaal tarief) op kantoordagen van 10 uur tot 17 uur.

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 25 december 2014 en 27 april 2015
Open op 1 januari 11-17 uur

© State Hermitage Museum, St Petersburg

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar reservations@guideid.com

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Partner Hermitage voor Kinderen
Internetpartner

Onze regenten, partners en fondsen.

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.