Over SRC

SRC laat je meer zien!
Ontdek het mooiste van de wereld zoals u wilt

SRC Reizen, de exclusieve reispartner van de Hermitage Amsterdam, organiseert al meer dan 30 jaar reizen met inhoud naar de mooiste plekken over de hele wereld. Cultuur in de breedste zin van het woord is een belangrijk ingrediënt van onze reizen. We willen onze gasten namelijk graag iets van de wereld laten zien. En erover vertellen!

Ons paradepaardje is de cultuurvakantie. Dit is een rijke reis met een uitstekend cultureel excursieprogramma, dat u de hoogtepunten, maar ook de minder bekende ‘highlights’ laat zien. Met een kleine groep cultureel geïnteresseerde reizigers maakt u echt kennis met een land, regio of stad. Door de boeiende verhalen van onze deskundige en enthousiaste reisleiders, de beste in hun vak, gaat er een wereld voor u open.

Een themareis is een cultuurvakantie met nog meer verdieping. We organiseren regelmatig unieke reizen die verbonden zijn aan een specifiek kunsthistorisch thema, of die aansluiten bij een bijzondere (kunst)tentoonstelling. Als reispartner van de Hermitage Amsterdam zullen wij bij elke expositie een of meerdere bijzondere tentoonstellingsreizen organiseren.

SRC is altijd op zoek naar vernieuwing. We waren bijvoorbeeld de eerste organisatie die reizigers meenam naar de andere kant van het IJzeren Gordijn. Inmiddels mogen we ons met trots dé Ruslandspecialist noemen. Tijdens onze mooie Ruslandreizen ontdekt u de ziel van het fascinerende Rusland!

SRC staat voor goed georganiseerde, vernieuwende reizen met een eerlijke prijs en boeiend programma, die u gegarandeerd met meer bagage thuis laten komen. Met SRC ontdekt u de wereld zoals ú wilt tijdens een cultuurvakantie, rondreis, individuele reis, cruise en / of themareis. SRC laat je meer zien!

Vriendenkorting

Als Vriend van de Hermitage ontvangt u 5% korting op alle brochurereizen van SRC. Voor meer informatie over deze actie vindt u op de site van SRC.

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.