x
1 Groepsingang
2 Uit- en instapplaats bussen
3 Aanlegsteiger
4 Hermitage voor Kinderen
5 Parkeergarage stopera
6 Tramhalte
7 Metro-uitgang

Openbaar vervoer

Tram: lijn 9 en 14, halte Waterlooplein
Metro: lijn 51, 53 en 54, halte Waterlooplein, uitgang Nieuwe Herengracht

Met de auto

In de directe omgeving is betaald parkeren beperkt mogelijk. De dichtstbijzijnde bewaakte parkeergarages zijn die van Het Muziektheater, parking Waterlooplein aan de Valkenburgerstraat en Markenhoven in de Anne Frankstraat, vlakbij de ingang van de IJtunnel.

Download de volledige kaart, inclusief plattegrond van het gebouw hier.

De Hermitage voor Kinderen zoekt kunstliefhebbers die willen investeren in de toekomst

Het unieke kunstonderwijsprogramma, dat normaal niet in de schijnwerpers staat, hebben wij zondag 14 februari aan het grote publiek gepresenteerd: de Hermitage voor Kinderen was in de TV Show van Ivo Niehe.
Wilt u de hele uitzending van de TV Show bekijken, klik dan hier.

Hieronder een fragment van de uitzending.

Met een schenking van € 2.500 per jaar kan 1 klas van een basisschool deelnemen aan de Hermitage voor Kinderen. Om u persoonlijk te bedanken nodigen wij u uit voor de afstudeerceremonie van de talenten. Ook kunt u aanwezig zijn op de vip-openingen van alle tentoonstellingen in de Hermitage Amsterdam.

Met een schenking van € 5.000 per jaar kunnen 40 talenten zich verder ontwikkelen in het Atelier en de Academie van de Hermitage voor Kinderen. Om u persoonlijk te bedanken ontvangt u naast de bovengenoemde uitnodigingen ook een invitatie om met 5 personen deel te nemen aan een familieworkshop. In de periode van de overeenkomst organiseren wij een reis naar de Hermitage in St.-Petersburg (reiskosten voor eigen rekening).

Met een schenking van € 10.000 per jaar kunnen 80 talenten zich verder ontwikkelen in het Atelier en de Academie. Naast alle bovengenoemde privileges krijgt u het gebruiksrecht van de stijlvolle regentenkamer voor een exclusieve ontvangst met privébezoek aan de tentoonstelling.

Schenken met belastingvoordeel

Met een onderhandse overeenkomst steunt u de Hermitage voor Kinderen voor minimaal 5 jaar en mag u de schenking voor 125% aftrekken van de belasting. Als u hier klikt komt u bij de onderhandse overeenkomst van de Belastingdienst. U kunt ook contact opnemen met Jarri Sebestik, accountmanager particuliere giften, 020 530 87 55, dan helpt zij u graag bij het invullen van het formulier.

Eenmalige gift

Als u de Hermitage voor Kinderen eenmalig wilt steunen, dan kan dat natuurlijk ook. Het IBAN-nummer waar u de gift naar kunt overmaken is NL37 ABNA 0504 5887 53.

Klik op de afbeelding van de brochure voor meer informatie.

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.