Voortgezet onderwijs

Rondleiding

Een professionele gids leidt de leerlingen rond in de tentoonstelling. Aan de hand van verschillende objecten vertelt de gids het verhaal van de feesten en diners die de tsaren in het Winterpaleis gaven.

Doelgroep

Alle niveaus van het voortgezet onderwijs en mbo.

Kosten

€ 75 per schoolgroep van maximaal 15 leerlingen en 1 begeleider (inclusief gratis entree). Betalen op de dag van het bezoek aan de kassa. Dit kan contant, met pinpas of met creditcard. Betalen met de Cultuurkaart? Geef dan bij de aanmelding het nummer van de schoolpas door.

Tijdsduur

De rondleiding duurt ongeveer een uur.

Aanmelden

Mail uw aanvraag naar educatie@hermitage.nl of bel 020 530 87 55.

Vrij rondkijken

Met een schoolklas van maximaal 30 leerlingen en 3 begeleiders kunt u op eigen gelegenheid de tentoonstelling Dining with the Tsars bezoeken.

Kosten

€ 60 per schoolgroep van maximaal 30 leerlingen en 3 begeleiders of € 40 voor maximaal 20 leerlingen en 2 begeleiders. Betalen op de dag van het bezoek aan de kassa. Dit kan contant, met pinpas of met creditcard. Betalen met de Cultuurkaart? Geef dan bij de aanmelding het nummer van de schoolpas door.

Aanmelden

Mail uw aanvraag naar educatie@hermitage.nl of bel 020 530 87 55.

Fotografie Janiek Dam

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.