1 miljoen bezoekers voor Hermitage Amsterdam

Afgelopen weekend ontving de Hermitage Amsterdam haar miljoenste bezoeker. Sinds de opening op 20 juni 2009 heeft het museum 1 miljoen bezoekers en gasten mogen verwelkomen. Uit recent publieksonderzoek blijkt dat ruim 25% van de bezoekers voor de tentoonstelling Matisse tot Malevich uit het buitenland afkomstig is. Ook de Hermitage voor Kinderen is het afgelopen jaar volop gebruikt: tienduizenden Amsterdamse schoolkinderen volgden een lesprogramma in aansluiting op het museumbezoek. De huidige tentoonstelling Matisse tot Malevich is nog tot en met 17 september aanstaande te zien. Op 18 september opent een omvangrijke tentoonstelling over het leven van de grote Griekse held De onsterfelijke Alexander de Grote. De mythe, de werkelijkheid, zijn reis, zijn erfenis (18 september 2010 - 18 maart 2011).

Voor meer informatie:

Hermitage Amsterdam

Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
Postbus 11675
1001 GR Amsterdam

T020 530 87 55
Epressoffice@hermitage.nl

De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang, en dat wordt vooral mogelijk gemaakt door onze sponsors. (Voor de volledige lijst van onze sponsors zie hermitage.nl/steun_ons/).

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.