Hermitage Amsterdam, Bijenkorf en Xsaga winnen Europese awards

Tijdens de uitreiking van de European Best Event Awards in Milaan zijn de opening van de Hermitage Amsterdam en de aftrap van de campagne Inspirat140n voor het 140-jarig bestaan van de Bijenkorf, beloond met een Europese event award. Beide evenementen werden ontwikkeld en geproduceerd door Xsaga Brands & Events.

De prijs werd in 2004 in het leven geroepen om het belang te benadrukken van evenementen als vernieuwend communicatiemiddel en marketing tool voor bedrijven en organisaties. In voorafgaande jaren werd de award onder andere uitgereikt aan events voor het Hamburg Philharmonisch Orkest, Diesel, Fiat, TGV en Roland Garros.

In het Spazio Eventiquattro in Milaan werden de winnaars vandaag bekendgemaakt tijdens de vijfde editie van deze gerenommeerde eventprijs. In totaal waren er bijna 100 inzendingen van Europese evenementenbureaus.

De opening van de Hermitage Amsterdam door Xsaga won de eerste prijs in de categorie Best Notoriety/Press Event. De rol die het evenement heeft gespeeld in de internationale marketingcampagne van het nieuwe museum was essentieel. De overweldigende aandacht van de massaal aanwezige internationale pers zorgde ervoor dat deze eerste 'ambassade' van de Hermitage St.-Petersburg in één keer op de kaart werd gezet.

De gouden ster die Hoofd Communicatie, Educatie & Marketing van de Hermitage Amsterdam Frans van der Avert en creatief directeur van Xsaga Patrick Roubroeks vandaag in Milaan overhandigd kregen, vormt een kroon op het werk van beide organisaties.

In de categorie Celebration/Festivity won Xsaga de 2de prijs, een zilveren olifant, voor het openingsevenement van de jubilerende Bijenkorf. Xsaga ontwikkelde en produceerde een creatief evenement van hoogstaand niveau dat als aftrap diende van de jubileumcampagne Inspirat140n ter gelegenheid van het 140-jarig bestaan.

Voor meer informatie:

Hermitage Amsterdam

Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
Postbus 11675
1001 GR Amsterdam

T020 530 87 55
Epressoffice@hermitage.nl

De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang, en dat wordt vooral mogelijk gemaakt door onze sponsors. (Voor de volledige lijst van onze sponsors zie hermitage.nl/steun_ons/).

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.