Heineken hoofdsponsor Hermitage Amsterdam

Vandaag maakt de Hermitage Amsterdam bekend dat het sponsorschap van Heineken omgezet is in een hoofdsponsorschap. Het nieuwe contract geldt voor een periode van vijf jaar.

Directeur Ernst W. Veen: 'De Hermitage Amsterdam is trots Heineken als hoofdsponsor te hebben, sprankelend, bruisend, verfrissend en inspirerend.'

Sinds 1 januari 2007 ondersteunt de internationale bierbrouwer Heineken de Hermitage Amsterdam en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het Amsterdamse culturele leven. Als onderdeel van de samenwerking, verkreeg Heineken het schenkrecht in de Hermitage Amsterdam. De hoofdsponsoring draagt tevens bij aan de relatie van Heineken met Rusland, waar Heineken actief is met acht brouwerijen.

De overige hoofdsponsors van de Hermitage Amsterdam zijn ABN AMRO en Philips.

Ernst W. Veen en Jean-François van Boxmeer © Foto Dijkstra B.V.

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.