Cathelijne Broers nieuwe directeur De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam

Amsterdam, 23 augustus 2011

Cathelijne Broers is per 1 november 2011 benoemd tot directeur van De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam. Zij volgt Ernst W. Veen op, die aan het einde van het jaar met pensioen gaat.

Sinds 2002 is Broers werkzaam bij De Nieuwe Kerk als adjunct-directeur. Deze functie vervult ze sinds 2003 ook voor de Hermitage Amsterdam. Zij begon haar carrière bij de Rijksdienst voor de Monumentenzorg. Hierna werkte ze als secretaris van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Omroep Stichting. Broers (1968) studeerde kunstgeschiedenis en bedrijfskunde. In de loop der jaren heeft zij zich ontwikkeld tot een cultureel ondernemer en een strategisch bestuurder met een inspirerende visie op beide instellingen.

De besturen van beide stichtingen zijn ervan overtuigd in Cathelijne Broers een juiste opvolger te hebben gevonden voor de huidige directeur: 'Wij krijgen met haar een ervaren en deskundige directeur met wie we de toekomst vol vertrouwen tegemoet zien.'

Cathelijne Broers nieuwe directeur De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam

Foto Herman van Heusden

Voor meer informatie:

Hermitage Amsterdam

Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
Postbus 11675
1001 GR Amsterdam

T020 530 87 55
Epressoffice@hermitage.nl

De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang, en dat wordt vooral mogelijk gemaakt door onze sponsors. (Voor de volledige lijst van onze sponsors zie hermitage.nl/steun_ons/).

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.