Paul Mosterd naar De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam

De besturen van De Nieuwe Kerk en de Hermitage Amsterdam zijn verheugd te kunnen meedelen dat Paul Mosterd per 1 november benoemd is tot hoofd Communicatie, Educatie & Marketing/adjunct-directeur.

Mosterd (1966) is nu directeur bij Stichting Lezen & Schrijven in Den Haag. Eerder was hij directeur van SICA (de door Buitenlandse Zaken en OC&W gesteunde stichting voor internationaal cultuurbeleid) en adjunct-directeur van Stichting CPNB. Bij het Stedelijk Museum Amsterdam was hij van 1997 tot 2001 verantwoordelijk voor perszaken, marketing en sponsoring. In de jaren 1990–1997 werkte Mosterd bij Kunsthistorisch Advies- en Organisatiebureau D'ARTS, waar hij reeds opdrachten uitvoerde voor De Nieuwe Kerk.

Deze zomer werd bekend dat Cathelijne Broers op 1 november Ernst W. Veen opvolgt als directeur. Broers over Mosterd: 'Wij zijn heel blij met de aanstelling van deze ervaren en inspirerende duizendpoot uit de culturele wereld. Hij krijgt een belangrijke functie in ons managementteam en we zien uit naar zijn komst.'

Paul Mosterd is bestuurder bij Trans Artists, de internationale organisatie voor artists in residence-programma's, lid van de ministeriële stuurgroep voor het nieuwe Nationaal Militair Museum in Soesterberg en lid van de commissie erfgoed en musea van de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur.

Chris van Houts Fotografie

Voor meer informatie:

Hermitage Amsterdam

Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
Postbus 11675
1001 GR Amsterdam

T020 530 87 55
Epressoffice@hermitage.nl

De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang, en dat wordt vooral mogelijk gemaakt door onze sponsors. (Voor de volledige lijst van onze sponsors zie hermitage.nl/steun_ons/).

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.