Feestelijke onthulling Wilhelmina E. Jansen-bedel

Op 14 juni jongstleden vond de feestelijke onthulling plaats van de Wilhelmina E. Jansen-bedel in de Hermitage Amsterdam. Deze bedel ontbrak nog aan de bedelketting van de sponsors die substantieel bijgedragen hebben aan de totstandkoming van de Hermitage. De onthulling werd gedaan voor bestuursvoorzitter E. van Eeghen en de heer K. ter Horst, kleinzoon van Wilhemina E. Jansen, in het bijzijn van prof. Michail B. Piotrovsky, directeur van de Hermitage in St.-Petersburg, Cathelijne Broers, directeur van de Hermitage Amsterdam en het voltallige bestuur van het Wilhelmina E. Jansen Fonds. Na het welkomstwoord door Cathelijne Broers werd de bedel onthuld en een toast uitgebracht.

De bedelketting is te bewonderen in de foyer van de Hermitage Amsterdam.

Foto Evert Elzinga

Het Wilhelmina E. Jansen Fonds heeft ten doel de versterking van de culturele betrekkingen tussen enerzijds Nederland en anderzijds Rusland in het algemeen en St.-Petersburg in het bijzonder. De stichting tracht dit te bereiken door het stimuleren van mensen en ideeën die bijdragen aan de uitwisseling tussen de culturen.

Voor meer informatie:

Hermitage Amsterdam

Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
Postbus 11675
1001 GR Amsterdam

T020 530 87 55
Epressoffice@hermitage.nl

De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang, en dat wordt vooral mogelijk gemaakt door onze sponsors. (Voor de volledige lijst van onze sponsors zie hermitage.nl/steun_ons/).

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.