Hermitage Amsterdam brengt driemaal Naar Moskou..!, naar Tsjechovs Drie zusters

Première op vrijdag 27 juni 2014, 17.30 uur

In de binnentuin van de Hermitage Amsterdam brengt theatergezelschap ’t Woud Ensemble dit weekeinde driemaal het op Tsjechovs Drie zusters gebaseerde stuk Naar Moskou…! De voorstelling vertelt het ontroerende verhaal van een stel rusteloze mensen die, ooit beland in een provinciale omgeving, niets liever willen dan weer terug te keren naar hun mondaine geboortestad Moskou. Maar ze blijken niet in staat om hun dromen en verlangens te realiseren. Steeds meer raken ze ingebonden in de alledaagse beslommeringen van het provinciale leven, worden hopeloos verliefd, trouwen, krijgen kinderen, gaan aan de drank en vergokken hun geld. Moskou blijft slechts een ideaal dat hen zou moeten bevrijden van de beklemming en de sleur van een vergooid bestaan…

Data, aanvang en locatie: vrijdag 27 juni, zaterdag 28 juni en zondag 29 juni, 17.30 uur, binnentuin Hermitage Amsterdam
Entree: geldig entreebewijs voor tentoonstelling Expeditie Zijderoute (gratis met Museumkaart) + toeslag à € 7,50.

Over ’t Woud Ensemble

’t Woud Ensemble speelde al driemaal eerder in de binnentuin van de Hermitage, met De beer in 2010, Het huwelijksaanzoek in 2011 en Zomergasten in 2013. Het gezelschap, opgericht in 2005 door Margien van Doesen en Jos van Hulst, speelt repertoirevoorstellingen op locatie, voornamelijk in de buitenlucht. ’t Woud Ensemble heeft een traditie opgebouwd als het gaat om Russische klassiekers. Naar Moskou…! is inmiddels de 8ste productie van het ensemble. Door repertoiretoneel midden in de samenleving te plaatsen, wil ‘t Woud Ensemble mensen verleiden naar het toneel te gaan. De artistieke kern van het gezelschap bestaat sinds september 2013 uit Margien van Doesen en Mart-Jan Zegers. Naar Moskou…! spelen zij met acteurs Flip Filz, Olaf Malmberg en Heike Wisse. Bewerking en eindregie Mart-Jan Zegers.

© Saris & den Engelsman

Voor meer informatie:

Hermitage Amsterdam

Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
Postbus 11675
1001 GR Amsterdam

T020 530 87 55
Epressoffice@hermitage.nl

De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang, en dat wordt vooral mogelijk gemaakt door onze sponsors. (Voor de volledige lijst van onze sponsors zie hermitage.nl/steun_ons/).

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.