OpenOffice document MS Word document

Amsterdamse musea assisteren Hermitage Amsterdam

Het Rijksmuseum, het Amsterdams Historisch Museum en het Tassenmuseum assisteren bij de voorbereiding van de grootse openingstentoonstelling van de Hermitage Amsterdam.

De 50-koppige bemanning van de twee Hermitages die in de Hermitage Amsterdam aan het werk is, wordt ondersteund door circa 10 medewerkers van de Amsterdamse musea. Zij zullen assistentie verlenen bij de inrichting, het opmaken van conditierapporten van de objecten en administratieve werkzaamheden.

De Hermitage Amsterdam opent voor het publiek op zaterdag 20 juni aanstaande met de tentoonstelling Aan het Russische hof. Paleis en protocol in de negentiende eeuw. Medewerkers van de drie Amsterdamse collega-musea helpen de conservatoren van de Hermitage Amsterdam en de Hermitage St.-Petersburg bij de inrichting van de tentoonstelling, die met ruim 1.800 objecten van het moedermuseum in Rusland een van de grootste ooit in Nederland belooft te worden.

Voor meer informatie:

Hermitage Amsterdam

Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
Postbus 11675
1001 GR Amsterdam

T020 530 87 55
Epressoffice@hermitage.nl

De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang, en dat wordt vooral mogelijk gemaakt door onze sponsors. (Voor de volledige lijst van onze sponsors zie hermitage.nl/steun_ons/).

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.