OpenOffice document MS Word document

Factsheet Banqueting en meetings

Café-restaurant Neva

In de Tuinvleugel aan de oostzijde zit het museumcafé, tevens een groot restaurant. Met 34 ramen biedt het café-restaurant prachtig zicht op de binnentuin en de tuin ten oosten van de Hermitage Amsterdam. In een beschutte hoek van deze tuin ligt het terras. Het café-restaurant is ook ’s avonds geopend, zodat bezoekers van Carré of Het Muziektheater er zowel voor als na de voorstelling terecht kunnen. Catering partner is de Amsterdam Village Company, bekend van het Hermitage Café van fase 1 en verder van onder meer Odeon en Hotel Arena. Neva heeft beschikking over 229 zitplaatsen. Dagelijks geopend van 10.00 tot 01.00 uur (met uitzondering van zondag, dan sluit Neva om 18.00 uur)

Auditorium

Boven het café-restaurant Neva ligt het auditorium. Deze prachtig ruime daglichtzaal is geschikt voor diverse doeleinden. In theateropstelling kunnen er maar liefst 350 personen zitten. Bovendien is er een mogelijkheid voor seated dinners tot 128 personen.

Vergaderzalen

Hermitage Amsterdam heeft drie vergaderzalen. Deze zalen zijn zeer geschikt voor lezingen en vergaderingen voor kleinere gezelschappen. Een kopje koffie of een lunch tijdens uw bijeenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Aantal personen:
Poesjkinzaal 60 personen (maximale bezetting in theateropstelling)
Tsjechovzaal 30 personen (maximale bezetting in theateropstelling)
Tolstojzaal 24 personen (maximale bezetting in theateropstelling)

Voor meer info: boeking@hermitage.nl (mogelijk vanaf vanaf 6 mei 2009).

Voor meer informatie:

Hermitage Amsterdam

Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
Postbus 11675
1001 GR Amsterdam

T020 530 87 55
Epressoffice@hermitage.nl

De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang, en dat wordt vooral mogelijk gemaakt door onze sponsors. (Voor de volledige lijst van onze sponsors zie hermitage.nl/steun_ons/).

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.