OpenOffice document MS Word document

Factsheet Faciliteiten

Rondleidingen

Groepen kunnen een professionele rondleider van de Hermitage Amsterdam boeken: +31 (0)20 530 87 55 of boeking@hermitage.nl. Prijs: € 90,– per rondleiding (exclusief toegang tot de tentoonstelling), maximaal 15 personen. Rondleidingen zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en overige talen op aanvraag. Het is ook mogelijk de Hermitage Amsterdam met eigen gids te bezoeken na aanmelden via mail@hermitage.nl of +31 (0)20 530 87 55.

Lezingen

Op verzoek kan een rondleider van de Hermitage Amsterdam een lezing geven in een van de drie vergaderzalen. Prijs: € 175 per lezing (exclusief toegang tot de tentoonstelling en exclusief de huurkosten van de zaal). Het aantal personen dat deel kan nemen aan de lezing is afhankelijk van de zaal (24, 30 of 60 personen).

Audiotour

Voor alle tentoonstellingen in de Hermitage Amsterdam worden speciale audiotours geproduceerd, met extra informatie over de kunstwerken. Verkrijgbaar in het Nederlands, het Engels en een wisselende derde taal. De taal van derde audiotour bij de openingstentoonstelling ‘Aan het Russische Hof. Paleis en protocool in de 19de eeuw’ zal Spaans zijn. Ook is er informatie te horen over de permanente presentaties: de relatie Rusland-Nederland, de geschiedenis van het gebouw en die van de ouderenzorg. Prijs: € 3,- per stuk. Reserveren is mogelijk via boeking@hermitage.nl

Rolstoelfaciliteiten

Alle zalen en faciliteiten zijn rolstoelvriendelijk. Er zijn drie invalidentoiletten. Het gebouw heeft drie publieksliften. Het reserveren van rolstoelen of rollators is mogelijk, via boeking@hermitage.nl.

Museumwinkels

De Hermitage Amsterdam heeft twee museumwinkels, gelegen op de begane grond onder de beide tentoonstellingszalen. Tevens is er een Kinder Cadeau Winkel in de Hermitage voor Kinderen.

Studiecentrum

Op de begane grond in de Herenvleugel aan de Nieuwe Herengracht wordt, naast de winkel, een studiecentrum gevestigd. Hier is informatie vinden over de onderwerpen van de lopende tentoonstelling, maar ook over de geschiedenis van Rusland, St.-Petersburg en Amstelhof. Het is gratis toegankelijk voor bezoekers van de tentoonstelling, maar ook voor andere belangstellenden.

Voor meer informatie:

Hermitage Amsterdam

Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
Postbus 11675
1001 GR Amsterdam

T020 530 87 55
Epressoffice@hermitage.nl

De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang, en dat wordt vooral mogelijk gemaakt door onze sponsors. (Voor de volledige lijst van onze sponsors zie hermitage.nl/steun_ons/).

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.