Hermitage Amsterdam opent nieuwe winkel

In de Hermitage Amsterdam is een nieuwe Kindercadeau- en kerstwinkel geopend. De nieuwe winkel met een uitgebreid assortiment kerstartikelen en kindercadeaus is toegankelijk voor alle bezoekers van de Hermitage, maar ook voor iedereen zonder entreekaart die eens een kijkje wil komen nemen. De winkel is gesitueerd in de Herenvleugel van het museum, waar zich ook het studiecentrum bevindt. Bij de andere winkel, aan de kant van de Nieuwe Keizersgracht, ligt het accent op artikelen die aansluiten bij de actuele tentoonstelling over Alexander de Grote. Inmiddels zijn de Hermitagewinkels een begrip geworden.

De nieuwe Kindercadeau- en kerstwinkel is geopend tot en met 6 februari 2011.

Voor meer informatie:

Hermitage Amsterdam

Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
Postbus 11675
1001 GR Amsterdam

T020 530 87 55
Epressoffice@hermitage.nl

De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang, en dat wordt vooral mogelijk gemaakt door onze sponsors. (Voor de volledige lijst van onze sponsors zie hermitage.nl/steun_ons/).

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.