OpenOffice document MS Word document

Organisatie

Hermitage Amsterdam:

Hermitage Amsterdam wordt bestuurd door de Stichting Hermitage aan de Amstel en heeft een overeenkomst met de Russische overheid om samen met het Staatsmuseum Hermitage in St.-Petersburg tentoonstellingen te produceren. In opdracht van de Stichting Hermitage aan de Amstel organiseert de Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam de tentoonstellingen in de Hermitage Amsterdam. Hermitage Amsterdam is een onafhankelijke en zelfstandige juridische entiteit met eigen financiële geldstromen en een eigen doelstelling.

De Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam

De Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam realiseert tentoonstellingen in De Nieuwe Kerk Amsterdam én in de Hermitage Amsterdam in opdracht van beide instituten. Deze beide instituten hebben een geheel eigen plaats binnen de nationale en internationale museumwereld verworven.

Bij De Stichting Producties De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam zijn 38 medewerkers werkzaam, verdeeld over 5 afdelingen. Tevens maken wij gebruik van een pool van circa 40 oproepkrachten die de kassa, garderobe en winkels bemannen.

Voor meer informatie:

Hermitage Amsterdam

Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
Postbus 11675
1001 GR Amsterdam

T020 530 87 55
Epressoffice@hermitage.nl

De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang, en dat wordt vooral mogelijk gemaakt door onze sponsors. (Voor de volledige lijst van onze sponsors zie hermitage.nl/steun_ons/).

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.