375.000 bezoekers bij Matisse tot Malevich in Hermitage Amsterdam

Hermitage Amsterdam heeft tijdens de tentoonstelling Matisse tot Malevich 375.000 bezoekers en gasten ontvangen: ruim 4700 leerlingen volgden een lesprogramma in de Hermitage voor Kinderen en 11.000 kinderen onder de 16 jaar kwamen op individuele basis of in familieverband.

De uitgebreide randprogrammering, met lezingen, workshops, concerten en theatervoorstellingen, trok steeds volle zalen. In de museumwinkel was de voor de tentoonstelling gemaakte catalogus zeer geliefd, 17.500 exemplaren werden in totaal verkocht. De 75 topstukken van Matisse, Picasso, Van Dongen, De Vlaminck, Derain en nog vele andere tijdgenoten uit de Hermitage St.-Petersburg schitterden van 6 maart t/m 17 september.

Morgen, 18 september opent voor het publiek de omvangrijke tentoonstelling over het leven van de grote Grieks-Macedonische held: De onsterfelijke Alexander de Grote. De mythe, de werkelijkheid, zijn reis, zijn erfenis (18 september 2010 - 18 maart 2011). Ook bij deze tentoonstelling is er een interessant aanbod aan activiteiten, van kunsthistorische lezingen tot een filosofisch spreekuur, serieus en vermakelijk, voor elk wat wils.

Voor meer informatie:

Hermitage Amsterdam

Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
Postbus 11675
1001 GR Amsterdam

T020 530 87 55
Epressoffice@hermitage.nl

De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief. Wij zijn cultureel ondernemers pur sang, en dat wordt vooral mogelijk gemaakt door onze sponsors. (Voor de volledige lijst van onze sponsors zie hermitage.nl/steun_ons/).

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.