Steun ons

In nog geen zes jaar tijd heeft de Hermitage Amsterdam een stevige positie verworven binnen de Nederlandse museale wereld. Dit alles dankzij enthousiast ondernemerschap – wij opereren tot op de dag van vandaag zonder subsidie. De Hermitage Amsterdam is een particulier initiatief, dat steunt op een bijzondere samenwerkingsovereenkomst met het Staatsmuseum de Hermitage in St.-Petersburg, misschien wel het grootste museum ter wereld. Met meer dan 3 miljoen objecten is dat een schatkamer van wereldniveau. Een unieke collectie, waaruit de Hermitage Amsterdam elk halfjaar opnieuw put, om weer een nieuw verhaal te vertellen. Vanuit onze missie om kunst op een toegankelijke manier te presenteren en om te inspireren, verrijken en reflecteren hebben wij een bijzondere reputatie opgebouwd in Nederland en ver daarbuiten.

Fotografie Evert Elzinga

Met dezelfde geestdrift is de Hermitage voor Kinderen in het leven geroepen: een continu kunstonderwijsprogramma waarbinnen ieder kind zijn artistieke talent kan ontwikkelen. Inmiddels hebben er ruim 60.000 kinderen gebruik van gemaakt. De Hermitage ziet talentontwikkeling als een essentiële taak en heeft daarom voor de Hermitage voor Kinderen een tienjarenplan uitgewerkt. We hebben er wel úw hulp bij nodig. Hier vindt u meer informatie over hoe u kunt bijdragen als bedrijf, particulier of fonds. Uw financiële steun helpt de Hermitage Amsterdam en de Hermitage voor Kinderen.

Foto Evert Elzinga

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.