Particulieren

Kunst stimuleert verwondering, creativiteit en ontroering. Daardoor sta je meer open voor de ideeën en opvattingen van anderen en laat je eerder de ander in zijn waarde. Met kunst dragen we dus bij aan de vorming van kinderen tot creatieve en zelfstandige mensen met een open blik. Een investering in de Hermitage voor Kinderen is een investering in de toekomst. Ook als particulier kunt u de Hermitage voor Kinderen steunen. Wilt u het verschil maken en leerlingen de kans geven kunst te leren kennen en te leren maken? En te helpen verborgen talenten te ontdekken? Wij zijn op zoek naar particulieren die samen met ons 100.000 leerlingen de kans willen bieden dit unieke programma te volgen en die lid willen worden van de Hermitage voor Kinderen Society.

Heeft u vragen of wilt u met ons van gedachten wisselen over een onderwerp? Neemt u dan contact op met Martine Willemsen (+31 (0)20 530 87 55 tijdens kantoortijden of m.willemsen@hermitage.nl). Vanzelfsprekend worden al uw vragen vertrouwelijk behandeld.

Foto Evert Elzinga

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.