Onze Partners

Mediapartner | Media partner

De AVROTROS wordt door het publiek ervaren als dé omroep op het gebied van kunst en cultuur. Wij zijn daar trots op. De Hermitage Amsterdam is een uniek initiatief in de kunstwereld. Graag willen wij als mediapartner bijdragen om de Hermitage Amsterdam tot een blijvend succes te maken. Ook daar is de AVROTROS trots op.

Strategiepartner
Bain & Company

In het najaar van 2014 is in samenwerking met adviesbureau Bain & Company een impact study gestart om de sociale impact van het kunstonderwijsprogramma Hermitage voor Kinderen te onderzoeken.
Het onderzoek bestond uit ruim 300 interviews met leerlingen uit de school- en talentenprogramma’s, ouders, docenten en experts. Hieruit is onder meer naar voren gekomen dat de kunsthistorische kennis en de creatieve vaardigheden duidelijk groeiden. 90% van de deelnemers gaf aan nogmaals naar een museum te willen en meer dan 50% van de ouders en kinderen zag een duidelijke toename van het zelfvertrouwen. De onderzoekers hebben bevestigd dat de Hermitage voor Kinderen het meest uitgebreide en complete onderwijsprogramma van alle Nederlandse musea is en de 21e-eeuwse vaardigheden als creativiteit, kritisch denken en samenwerken bevordert.

Securitypartner | Security partner

Bosch Security Projects hecht, als onderdeel van de Robert Bosch Stichting, veel waarde aan het culturele erfgoed. Onze oprichter Robert Bosch heeft gedurende zijn leven een aantal thema’s aangedragen waaraan hij zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid wilde verbinden. Bijdragen aan cultuur is dan ook één van de hoofdthema’s waar Bosch zich op richt. Om die reden zijn wij als Bosch Security Projects trots dat wij het prachtige initiatief van de Hermitage Amsterdam kunnen ondersteunen. Als volwaardig security partner maakt Bosch Security Projects een optimale veiligheid van de kunstwerken en de bezoekers mogelijk.

Reispartner | Travel partner

SRC laat je meer zien
Al meer dan 30 jaar neemt SRC Reizen gasten mee naar de mooiste plekken op onze aarde. Tijdens hun vakantie genieten onze reizigers van prachtig erfgoed en adembenemend natuurschoon. Cultuur in de breedste zin van het woord is een belangrijk ingrediënt van onze reizen. We willen onze gasten namelijk graag iets van de wereld laten zien. En erover vertellen!
Maar ook in eigen land ligt de kunst voor het oprapen! We laten onze reizigers ook daar graag kennis mee maken. Daarom werkt SRC Reizen al vele jaren samen met toonaangevende Nederlandse culturele instellingen als het Drents Museum in Assen, Museum de Lakenhal in Leiden en het Groninger Museum. We zijn dan ook blij dat we de officiële reispartner van de Hermitage Amsterdam zijn. De prachtige tentoonstellingen waarin kunst, geschiedenis en Rusland aan bod komen en verweven zijn, sluiten naadloos aan bij ons rijke reisaanbod. Ook inspireren ze ons om prachtige thematische reizen te ontwikkelen, die even bevlogen en verrijkend zijn als de exposities. Dit deden we al eerder bijvoorbeeld al voor onze eigen gasten bij de expositie over Casper David Friedrich en de Zijderoute. Deze waardevolle samenwerking geeft ons de kans om nog meer mensen kennis te laten maken met de verborgen schatten van de wereld.

Drukwerkpartner | Print partner

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.