Napoleons prijzenslag

15 augustus: Napoleons geboortedag
Fotowedstrijd in de Hermitage Amsterdam
Van 15 augustus tot en met 27 september 2015

Het is helaas niet meer mogelijk om mee te doen met de fotowedstrijd. De winnende inzendingen staan op deze pagina.

De Hermitage Amsterdam viert vanaf 15 augustus de geboortedag van Napoleon Bonaparte met een fotowedstrijd rond de uitvergroting van het doek Het afscheid van Alexander I en Napoleon I in Tilsit, 9 juli 1807. Napoleon werd op 15 augustus 1769 geboren in Ajaccio, Corsica. Zijn geboortedag valt dit jaar in de tentoonstelling Alexander, Napoleon & Joséphine. De tentoonstelling brengt, 200 jaar na de Slag bij Waterloo, een meeslepend verhaal over het leven van tsaar Alexander I, Napoleon Bonaparte en zijn grote liefde Joséphine de Beauharnais.

Meedoen

Bezoek tussen 15 augustus en 27 september 2015 de tentoonstelling Alexander, Napoleon & Joséphine, zoek het uitvergrote schilderij van het afscheid van tsaar Alexander en Napoleon op (aan het eind van de tentoonstelling) en maak daarvan een originele foto met uzelf en/of uw gezelschap.
Zend uw foto naar fotowedstrijd@hermitage.nl o.v.v. uw voor- en achternaam en e-mailadres. Inzenden kan tot en met zondag 27 september 2015.

Er zijn prachtige prijzen te winnen:

2x retourtickets Amsterdam-Parijs met Thalys voor 2 personen
3x fles Taittinger Champagne Brut Réservé
4x catalogus van de tentoonstelling Alexander, Napoleon & Joséphine
1x bordspel Waterloo Stratego

Looptijd en voorwaarden

De actie gaat in op de geboortedag van Napoleon, zaterdag 15 augustus, en loopt tot en met zondag 27 september 2015. Inzendingen kunnen op de facebookpagina van de Hermitage Amsterdam worden geplaatst. De uitslag wordt begin oktober bekendgemaakt op deze website en op facebook. De winnaars worden persoonlijk per mail op de hoogte gesteld.

Foto Janiek Dam

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.