Hermitage Amsterdam organiseert diamantenjacht op zaterdag 29 en zondag 30 oktober

Grijp uw kans en vind een van de geslepen stenen! Verzamel in de tentoonstelling Catharina, de Grootste de letters, die gezamenlijk de locatie aanwijzen waar diamanten verborgen zijn.
De zoektocht vindt twee maal per dag plaats, alleen tussen 10 uur en 11.30 uur en tussen 13 uur en 14.30 uur. De vinder mag de steen houden, maar: slechts een van de geslepen stenen is een echte Gassan 121 – 0,17crt diamant, t.w.v. € 505! De andere zijn zirkoniastenen. Het verschil is met het blote oog niet te zien en daarom kunnen bezoekers de steen laten controleren door de diamantexperts en uitvinden of zij de trotse bezitter zijn van een echte diamant.
Als u mee wilt doen, dan kunt u zich op de dag zelf melden bij de kassa van de Hermitage Amsterdam, Amstel 51.

Echte diamanten zoeken in de Hermitage

Leuke vlog van My Daily Shot of Culture en Kwetsbare Held over de spannende Diamantenjacht in de Hermitage op 29 en 30 oktober 2016.

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen
Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.