Recensies

Totaal

Inhoud

Vormgeving

Service

Totaal

Armand Gerards

Inhoud

Opmerkingen

Zondag , was er een fastmoment vrij om de tentoonstelling - te beleven-. Zelfs met een 1 uur ruimte , een groots en inhoudelijk sterke tentoonstelling kunnen en mogen inhaleren. De tekstinformatie geeft een grootse toegevoegde waarde aan de routing .

Cijfer

Vormgeving

Opmerkingen

Telkens weer is het een mondiale verademing om de vormgeving van VERLEDEN HEDEN EN TOEKOMST zo pretentieloos maar ook zo verbindend uit te laten stralen. Indrukwekkend , maar niet op de voorgrond! FANTASTISCH.

Cijfer

Service

Cijfer

Geheel

Opmerkingen

De Hermitage , de excellente start tijdens de verbouwing en de ingevulde 5 jaren met deze uitstraling en kwaliteit zijn een STIL voorbeeld hoe .NL een nationaal visitekaartje mondiaal op de wereldkaart plaatst.

anoniem

Inhoud

Opmerkingen

Interessant

Cijfer

Vormgeving

Opmerkingen

Mooi vormgegeven

Cijfer

Service

Opmerkingen

De bordjes met teksten en verklaringen over kunstwerken kunnen dichter bij de kunstwerken gehangen worden. Nu liggen of hangen teksten soms heel laag.Maakt lezen onhandig.

Geheel

Opmerkingen

Totaal indruk goed.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten in de Hermitage Amsterdam, het Russische cultuurcentrum? Meld u dan aan via
.

Bedankt

De Hermitage Amsterdam bedankt

Founder
Hoofdsponsors
Sponsor
Tentoonstellingssponsor
Fondsen

K.F. Hein Fonds

Mediapartner
Internetpartner
Strategiepartner
Security partner

Onze regenten, partners en fondsen.

Openingstijden

Dagelijks 10–17 uur
Gesloten 27 april (Koningsdag)
Open op 25 december en 1 januari 11-17 uur

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op de Amstel 51.

Foto Jelle Epskamp Photography

Heerlijk terras in de binnentuin

Geopend bij mooi weer

ANBI

De Hermitage Amsterdam is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij hoeven geen belasting te betalen over giften. Uw bedrag staat dus volledig tot onze beschikking. En giften aan een ANBI zijn vaak aftrekbaar voor de schenker.

Contact

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55
(tijdens kantoortijden)

Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Voor het reserveren van audiotours (mogelijk vanaf 15 audiotours) kunt u een bericht sturen naar info@hermitage.nl

Catalogus

Bij de tentoonstelling 1917. Romanovs & Revolutie is een prachtige full colour catalogus verschenen. Deze is in zowel het Nederlands als in het Engels te verkrijgen.
Meer

Sitemap

x

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en wij zullen u op de hoogte blijven houden. Niet alleen van de tentoonstellingen, maar van alle andere activiteiten in de Hermitage Amsterdam. Waaronder de culturele avonden op woensdag, zaterdagmiddag lezingen in het auditorium en de zondagochtend concerten.