Activiteiten

Programma
Feestelijke wintermaand in de Hermitage
8 december tot en met zondag 6 januari 2019
Rondleidingen
Workshops
Familieateliers
Creatieve cursussen voor jong en oud
Rondleiding in NGT – Musea in Gebaren
Instaprondleidingen van het Outsider Art Museum
Voor families en kinderen
Voor scholen
SRC Reizen laat u méér zien!
Ontdek Italië met SRC Reizen!
Speciaal voor de tentoonstelling Classic Beauties is een Grand Tour door bella Italia samengesteld

Ontdek Italië met SRC Reizen!

Ontdek Italië met SRC Reizen!

Speciaal voor de tentoonstelling Classic Beauties is een Grand Tour door bella Italia langs de absolute hoogtepunten samengesteld.

Waar u ook bent in Italië, overal wordt u omgeven door kunstschatten: Byzantijnse mozaïeken in Venetië, beelden van Michelangelo en Donatello in Florence, Romeinse theaters en barokke kerken in Rome en Griekse tempels op Sicilië. Niet voor niets was in de achttiende en negentiende eeuw de Grand Tour zo populair. Wilt u ook de Eeuwige Stad Rome beter leren kennen of een Grand Tour door Italië maken? Boek dan uw cultuurreis met de vaste reispartner van de Hermitage Amsterdam, SRC Reizen! Het hele jaar door biedt SRC een uitgebreid pakket aan van reizen om de cultuurschatten van Italië te beleven.

Bekijk alle reizen naar Italië. Of bel + 31 (0)50 312 31 23
Nieuwsgierig wat u in Italië gaat ontdekken? Laat u inspireren


Grand Tour d’Italia 
Culturele groepsreis 15 dagen vanaf € 1.798
Vertrek 8 oktober 2018

Dromers op reis
Kunstenaars en jonge Europese aristocraten gingen in de achttiende eeuw vaak maandenlang op reis om de klassieke opgravingen en toonaangevende eigentijdse kunstwerken in Italië met eigen ogen te zien. Treedt u dit najaar in de voetsporen van deze Grand Tourists om de highlights van Italië in al hun schoonheid te ontdekken? Nergens is het licht zo mooi als in de stad van het water, Venetië. Elke dag anders, elke dag schitterend. Zelfs in de mist wordt u betoverd door de koningin van de Adriatische Zee. Architectonische perfectie aanschouwt u in Vicenza, de stad van Palladio. En in Florence ziet u overal het renaissancemotto in de praktijk gebracht: carpe diem, pluk de dag! Geen ander volk kan elke dag zo ten volle genieten van het leven als de Italianen. Van de kunst van Michelangelo en Botticelli, maar ook iets ogenschijnlijk simpels als het drinken van een espresso is er een kunst!
In Rome en Herculaneum ontdekt u de bakermat van de Europese geschiedenis en herleeft u de roerige periode van beroemde en beruchte Romeinse keizers. Op elke straathoek van Napels kunt u genieten van een flinterdunne Napolitaanse pizza. En droom tussendoor weg in de Toscaanse heuvels, op de explosieve Vesuvius en langs een van ’s werelds mooiste kuststroken, de Costiera Amalfitana. Deze Grand Tour is een droom die werkelijkheid wordt!

U bezoekt:
* Venetië, Vicenza en Bologna
* Florence en de Uffizi
* Lucca, Bagni di Lucca en Siena
* Rome en de Vaticaanse Musea
* Napels, Vesuvius en Herculaneum
* Grieks Paestum en de Amalfikust

Inclusief: rechtstreekse vluchten Transavia • verblijf in goede toeristenklassehotels • uitgebreid excursieprogramma • entreegelden Uffizi en Vaticaanse Musea • Nederlandssprekende reisleider 
Exclusief: overige entreegelden • ruimbagage Transavia • Calamiteitenfonds

Vriendenkorting
Als Vriend van de Hermitage ontvangt u 5% korting op alle reizen van SRC. Meer informatie over deze actie vindt u op de SRC-website

Classic Beauties in NRC Handelsblad

'De muziek maakt het nog mooier'