Activiteiten

Programma

Programma

Bij de tentoonstelling De schatkamer! presenteert de Hermitage Amsterdam een bijzonder randprogramma met in het voorjaar prachtige klassieke concerten in de historische kerkzaal, crash courses kunstgeschiedenis in samenwerking met de Vrije Academie en pop up-concerten van het Koninklijk Concertgebouworkest. In de zomer zijn er weer optredens van jong jazztalent van het Conservatorium van Amsterdam in de binnentuin. Met wekelijks instaprondleidingen in het weekend en maandelijks een rondleiding in Nederlandse gebarentaal.

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk met een geldig entreebewijs voor de tentoonstelling De schatkamer!. Let op: U kunt de tentoonstelling voorafgaand of na afloop van de activiteit bezoeken.

Jazz at the Plantage

Vanaf 22 juni t/m 24 augustus 2019
Iedere zaterdag om 16 uur in de Binnentuin

Vierde editie van Jazz at the Plantage. Een zomers jazzfestival in de Hortus Botanicus en Hermitage Amsterdam. Ook deze zomer kunnen bezoekers genieten van een reeks jazzconcerten in de sfeervolle binnentuin van de Hermitage Amsterdam en op het terras van de Hortus Botanicus. Jazz at the Plantage is een jaarlijks terugkerend jazzfestival dat in samenwerking met het Amsterdamse Conservatorium wordt georganiseerd. Jong aanstormend talent staat ook dit jaar weer centraal.
Het programma kunt u vinden op de activiteitenpagina

Meer informatie

Zeister Muziekdagen - Studententournee

Zaterdag 24 augustus 2019
13.30 uur in de Kerkzaal

Stichting Zeister Muziekdagen organiseert jaarlijks -in augustus- een veertien dagen durend internationaal kamermuziekfestival met zeven avondconcerten door internationaal vermaarde strijkkwartetten en individuele musici. Naast concerten zijn er iedere ochtend openbare masterclasses voor jonge professionals in Soesterberg. De ensembles die deelnemen aan de masterclasses gaan tijdens het festival op tournee door Nederland om podiumervaring op te doen, ook in de Hermitage Amsterdam! Het concertprogramma wordt op de locaties bekendgemaakt.

Meer informatie

Jazz at the Plantage - YenTing Lo Trio

Zaterdag 24 augustus 2019
16 uur in de binnentuin

YenTing Lo, William Barrett on double bass and Davor Stehlik on guitar form a wonderful trio that brings new flavours to traditional jazz music. The Taiwanese-Dutch-Serbian group was organically formed at the Conservatory of Amsterdam. You can count on having a charming time with vintage jazz standards, some sparks of Brazilian music and some new tunes composed by the trio itself.

Meer informatie
Koop online tickets

Movies at the Hermitage

28 augustus t/m 1 september
Tickets online verkrijgbaar, vol = vol!

Eind augustus wordt de Hermitage opnieuw omgetoverd tot de grootste, meest sfeervolle en "exceptionally romantic" (om een fan van vorig jaar te citeren) openluchtbioscoop van de stad. In de prachtige binnentuin kunnen filmliefhebbers genieten van een unieke selectie films. Van Midnight in Paris tot Goodfellas. Koop snel je kaarten online, want vol = vol!

Meer informatie
Jazz at the Plantage 2019
Vriendendag Juwelen!
14 september 2019
Movies at the Hermitage
28 augustus t/m 1 september 2019
Rondleidingen
Winnen: dagje uit in de Hermitage Amsterdam
Workshops
Familieateliers
Creatieve cursussen voor jong en oud
Rondleiding in NGT – Musea in Gebaren
Instaprondleidingen van het Outsider Art Museum
Voor families en kinderen
Voor scholen
SRC Reizen laat u méér zien!
Ontdek Rusland met SRC Reizen!
Rusland is een land dat u moet ervaren!

Laatste kans: De schatkamer!

Nog t/m 25 augustus te zien