Activiteiten

Agenda

Agenda

Bekijk hier de activiteiten tijdens de nieuwe tentoonstellingsserie Dutch Heritage Amsterdam. 

Koop tickets

Driegangenluch Menu du marché

Zaterdag 9 juli

Op zaterdag 9 juli wordt in de binnentuin van de Hermitage Amsterdam een zogenaamd marktmenu geserveerd: volledig gemaakt met de meest heerlijke producten van de Hermitage Markt. Neem dus gerust je kinderen mee of spreek af met je vrienden op ons terras op een van de mooiste locaties van Amsterdam. De binnentuin van Hermitage is die dag helemaal voor jullie!

Voor € 37,50 reserveer je een driegangenlunch door nu online tickets te kopen. Inloop vanaf 12 uur en lunchen tot en met 15 uur. En al die tijd zijn we natuurlijk ook gewoon museum. Er is genoeg te doen en te zien voor wie langer wil

Lees verder
Meer informatie

Jazz Talents at the Plantage 2022

Iedere zondag in juli en 7 en 14 augustus, entree 6 euro

Ook deze zomer kan je weer genieten van jazzconcerten in de sfeervolle binnentuin van de Hermitage Amsterdam! Jazz Talents at the Plantage is een jaarlijks terugkerend jazzfestival dat in samenwerking met het Amsterdamse Conservatorium wordt georganiseerd. Jong aanstormend talent staat ook dit jaar weer centraal. Klik op de button voor meer informatie & de agenda.

Lees verder
Koop tickets

Movies at the Hermitage

17 t/m 28 augustus 2022

In augustus wordt de binnentuin van de Hermitage Amsterdam opnieuw omgetoverd tot de grootste, meest sfeervolle en romantische openluchtbioscoop van de stad. Dus schrijf je schoonzus, fax een filmliefhebber of trakteer je tante op een onvergetelijke avond. We selecteerden tien unieke films waarvan we de niet Engelstalige Engels ondertitelden. Nice! De ticketverkoop is gestart!

Lees verder
Hermitage Markt
Iedere zaterdag in de binnentuin.
Jazz Talents at the Plantage 2022
Movies at the Hermitage
17 augustus t/m 28 augustus 2022
Rondleidingen
Familieateliers
Rondleiding in NGT – Musea in Gebaren
Instaprondleidingen van het Outsider Art Museum
Voor scholen
SRC Reizen laat u méér zien!

Het museum is OPEN!

Nu te zien: Rembrandts laatste zelfportret