©
Foto: Evert Elzinga

BOUWWEDSTRIJD MET LEGO

Jouw eigen LEGO creatie in het museum!

De Hermitage Amsterdam daagt bouwers van alle leeftijden uit om de meest fantasierijke ridderwereld van LEGO stenen te bouwen. Imposante kastelen, grootse ridderzalen, fraai versierde harnassen… start met bouwen en laat je fantasie de vrije loop!

Voor de wedstrijd gelden drie categorieën: (1) machtige kastelen (2) ridderscènes en (3) fantasiefiguren. Een toelichting per categorie lees je hier.

De jury selecteert een Top 3 uit iedere categorie. De negen winnende creaties krijgen drie maanden lang een ereplek in de Hermitage-tentoonstelling, op het ridderbalkon!

Meedoen: eenvoudig, snel én digitaal

Vul het aanmeldformulier onderaan deze pagina in om je voor de wedstrijd in te schrijven. Zodra wij je gegevens ontvangen en verwerkt hebben, krijg je toegang tot het online deelnemers-formulier. Daarmee kun je jouw creatie digitaal insturen. Lees hier de voorwaarden goed vóórdat je begint met bouwen. Er gelden bijvoorbeeld minimale en maximale afmetingen.

Belangrijke data / deadlines*

Inschrijven en inzenden kan uiterlijk tot en met zondag 24 januari 2021. Daarna worden geen inzendingen meer aangenomen. De winnaars worden onder meer bekendgemaakt via de website van de Hermitage op maandag 8 februari 2021. De winnende creaties zullen vanaf woensdag 24 februari tot en met zondag 23 mei te zien zijn in de tentoonstelling.

* Deze data zijn onder voorbehoud. Houd deze webpagina goed in de gaten voor de actuele informatie.

Verplichte invulvelden

De verplichte velden op het deelnemersformulier staan hieronder. We adviseren je om deze alvast goed door te nemen voordat je begint.

  • Fotografie: Upload foto’s 9ten minste voor- en achterkant, zijkanten, bovenaanzicht)
  • Categorie: Selecteer de juiste categorie
  • Afmetingen: Afmetingen (lxbxh). Let op, er gelden een minimum en een maximum*
  • Titel: Bedenk een originele titel
  • Omschrijving: Welk verhaal gaat schuil achter jouw creatie? 

* Minimum 50 x 50 x 50, maximum 100 x 100 x 200 cm

Algemene voorwaarden

Klik hier.

Vragen

Heb je vragen? Stel ze aan ons via online@hermitage.nl.

Aanmeldformulier

We sturen een aantal keer per jaar een nieuwsbrief

Doe mee met de grote bouwwedstrijd met LEGO

Wordt jouw bouwwerk tentoongesteld in de Hermitage?