Activiteiten

Programma
Hermitage Amsterdam viert feest: 10 jaar
Jazz at the Plantage 2019
VANAF 22 JUNI T/M 24 AUGUSTUS 2019 IEDERE ZATERDAG OM 16 UUR IN DE BINNENTUIN
18 juni: Crash Course Kunstgeschiedenis - Vrije Academie
Rondleidingen
Winnen: dagje uit in de Hermitage Amsterdam
Workshops
Familieateliers
Creatieve cursussen voor jong en oud
Rondleiding in NGT – Musea in Gebaren
Instaprondleidingen van het Outsider Art Museum
Voor families en kinderen

Voor families en kinderen

Voor familiebezoek en voor kinderen is de Hermitage Amsterdam een bestemming op zich. De tentoonstellingen hebben bijvoorbeeld een kinderroute: u leest hoe kinderen hebben gereageerd op de kunstobjecten in de tentoonstelling. De reacties vormen de Open blik-route, verspreid over de tentoonstelling. Ook wordt bij elke tentoonstelling een speurtocht uitgezet, die u cadeau krijgt bij uw bezoek. 

Behalve de Open blik-route zijn er familieateliers, cursussen en speurtochten, en kunt u een kinderpartijtje organiseren! 

©
Foto Janiek Dam

Familieateliers

Speciaal voor families organiseren we iedere eerste zondag van de maand een interactieve rondleiding door de tentoonstelling en dan zelf aan de slag in een van de prachtige ateliers. Iedereen is welkom, jong en oud. Voor meer informatie klik hier. 

Cursussen

Laat u inspireren door de tentoonstellingen en ga zelf aan de slag in de ateliers van de Hermitage Amsterdam! Hier leest u hoe.

Speurtocht De schatkamer!

Bij de tentoonstelling krijgt u een speurtocht cadeau voor het hele gezin. Speur de wereld over langs 25.000 jaar kunst met aan het eind een kleine verrassing.

Kinderpartijtjes

Op woensdagmiddag of in het weekend kan een jarige een partijtje geven in de Hermitage voor Kinderen. Kosten € 175 (incl. entree, rondleiding, workshop, limonade met koek en een cadeautje voor de jarige). Maximaal 12 kinderen. Leeftijd 6–12 jaar. Duur 2 uur. Betalen en verzamelen bij groepenbalie in entreefoyer. Ingang via Amstel 51 (niet de Herengracht 14). In overleg kunt u een eigen traktatie meebrengen.

Voor scholen
SRC Reizen laat u méér zien!
Ontdek Rusland met SRC Reizen!
Rusland is een land dat u moet ervaren!
Crash Course kunstgeschiedenis

Hermitage Amsterdam viert feest: 10 jaar!

Feestelijk programma met rondleidingen, tekenclinics én meer