Activiteiten

Programma
Feestelijke wintermaand in de Hermitage
8 december tot en met zondag 6 januari 2019
Rondleidingen
Workshops
Familieateliers
Creatieve cursussen voor jong en oud
Rondleiding in NGT – Musea in Gebaren
Instaprondleidingen van het Outsider Art Museum
Voor families en kinderen

Voor families en kinderen

Voor familiebezoek en voor kinderen is de Hermitage Amsterdam een bestemming op zich. De tentoonstellingen hebben bijvoorbeeld een kinderroute: u leest hoe kinderen hebben gereageerd op de kunstobjecten in de tentoonstelling. De reacties vormen de Open blik-route, verspreid over de tentoonstelling. Ook wordt bij elke tentoonstelling een speurtocht uitgezet, die u cadeau krijgt bij uw bezoek. 

Behalve de Open blik-route zijn er familieateliers, cursussen en speurtochten, en kunt u een kinderpartijtje organiseren! 

©
Foto Janiek Dam

Familieateliers

Speciaal voor families organiseren we iedere eerste zondag van de maand een interactieve rondleiding door de tentoonstelling en dan zelf aan de slag in een van de prachtige ateliers. Iedereen is welkom, jong en oud. Voor meer informatie klik hier. 

Cursussen

Laat u inspireren door de tentoonstellingen en ga zelf aan de slag in de ateliers van de Hermitage Amsterdam! Hier leest u hoe.

Speurtocht Classic Beauties

Bij de tentoonstelling krijgt u een speurtocht cadeau voor het hele gezin. Ontdek, ontwerp, fantaseer en bewonder!

Kinderpartijtjes

Op woensdagmiddag of in het weekend kan een jarige een partijtje geven in de Hermitage voor Kinderen. Kosten € 175 (incl. entree, rondleiding, workshop, limonade met koek en een cadeautje voor de jarige). Maximaal 12 kinderen. Leeftijd 6–12 jaar. Duur 2 uur. Betalen en verzamelen bij groepenbalie in entreefoyer. Ingang via Amstel 51 (niet de Herengracht 14). In overleg kunt u een eigen traktatie meebrengen.

Aanmelden via educatie@hermitage.nl.

Voor scholen
SRC Reizen laat u méér zien!
Ontdek Italië met SRC Reizen!
Speciaal voor de tentoonstelling Classic Beauties is een Grand Tour door bella Italia samengesteld

Classic Beauties in NRC Handelsblad

'De muziek maakt het nog mooier'