Activiteiten

Concerten, films en lezingen
Rondleidingen
Workshops
Familieateliers
Creatieve cursussen voor jong en oud
Rondleiding in NGT – Musea in Gebaren
Instaprondleidingen van het Outsider Art Museum
Voor families en kinderen

Voor families en kinderen

Voor familiebezoek en voor kinderen is de Hermitage Amsterdam een bestemming op zich. De tentoonstellingen hebben bijvoorbeeld een kinderroute: u leest hoe kinderen hebben gereageerd op de kunstobjecten in de tentoonstelling. De reacties vormen de Open blik-route, verspreid over de tentoonstelling. Ook wordt bij elke tentoonstelling een speurtocht uitgezet, die u cadeau krijgt bij uw bezoek. 

Behalve de Open blik-route zijn er familieateliers, cursussen en speurtochten, en kunt u een kinderpartijtje organiseren.

Leuk om te weten: Hermitage Amsterdam is 100% Kidsproof! Lees hier meer.

©
Foto Janiek Dam

Familieateliers

Speciaal voor families organiseren we iedere eerste zondag van de maand een interactieve rondleiding door de tentoonstelling en dan zelf aan de slag in een van de prachtige ateliers. Iedereen is welkom, jong en oud. Voor meer informatie klik hier. 

Cursussen

Laat u inspireren door de tentoonstellingen en ga zelf aan de slag in de ateliers van de Hermitage Amsterdam! Hier leest u hoe.

Speurtocht Juwelen!

In de tentoonstelling zitten allemaal dieren verstopt. Honden, kevers, vlinders. Kun jij ze allemaal vinden? Bij de tentoonstelling krijgt u een speurtocht cadeau voor het hele gezin.

Kinderpartijtjes

Vier je verjaardag in de Hermitage op woensdagmiddag of in het weekend. De rondleiding en de workshop staan altijd in het teken van de lopende tentoonstelling.

  • Kosten: € 175 (inclusief entree, rondleiding, workshop, limonade met koek en een cadeautje voor de jarige)
  • Maximaal: 12 kinderen
  • Leeftijd: 6–12 jaar
  • Duur: 2 uur

Aanmelden hier op onze website of via educatie@hermitage.nl

Voor scholen
SRC Reizen laat u méér zien!
Ontdek Rusland met SRC Reizen!
Rusland is een land dat u moet ervaren!