Activiteiten

Programma
Jazz at the Plantage 2019
Vriendendag Juwelen!
14 september 2019

Vriendendag Juwelen!

Op 14 september 2019

Tijdens de speciale Vriendendag op zaterdag 14 september 2019 in de Hermitage Amsterdam (14–20 uur) kunt u met ons genieten van de overweldigende schittering van Juwelen! Vanaf 17 uur is de tentoonstelling exclusief geopend voor de Vrienden.

In het auditorium worden tijdens de Vriendendag weer korte lezingen gegeven (om 15, 16 en 17 uur). Dit keer verzorgd door Birgit Boelens, de conservator van de tentoonstelling, afgewisseld met Marlies Kleiterp, hoofd Tentoonstellingen. Schrijfster Thera Coppens zal een korte lezing geven die past bij het thema van de tentoonstelling.

Wilt u een lezing bijwonen, komt u dan op tijd. We rekenen namelijk op grote belangstelling. Van 17 tot 19.30 uur kunt u elkaar weer als Vrienden ontmoeten bij een gezellig drankje in de kerkzaal (consumpties voor eigen rekening).

R.V.S.P. vóór vrijdag 6 september 2019 via het onderstaande formulier.

Lunch en diner

Geniet als Vriend van een lunch voorafgaand aan uw tentoonstellingsbezoek of sluit de dag af met een diner in het Café-restaurant. Onze chef heeft speciaal een Vriendenlunch en -diner samengesteld met een gastronomische knipoog naar de tentoonstelling.

Reserveren voor de Vriendenlunch kan elk halfuur tussen 12 en 15 uur, het driegangen-Vriendendiner kunt u reserveren voor 18.30 uur. Lunch en diner hebben elk de Vriendenprijs van € 38,50. Het diner zal gelijktijdig uitgeserveerd worden. Reserveren is noodzakelijk onder vermelding van ‘Vriendenlunch’ of ‘Vriendendiner’ via 020 530 74 83.

Movies at the Hermitage
28 augustus t/m 1 september 2019
Rondleidingen
Winnen: dagje uit in de Hermitage Amsterdam
Workshops
Familieateliers
Creatieve cursussen voor jong en oud
Rondleiding in NGT – Musea in Gebaren
Instaprondleidingen van het Outsider Art Museum
Voor families en kinderen
Voor scholen
SRC Reizen laat u méér zien!
Ontdek Rusland met SRC Reizen!
Rusland is een land dat u moet ervaren!

Laatste kans: De schatkamer!

Nog t/m 25 augustus te zien