©
Foto: Eva Bloem

Activiteiten

Agenda
Bekijk wat er deze maand te doen is in de Hermitage Amsterdam.
Podcastserie Voor de Liefste
Talkshow Middeleeuwen buiten Europa
Rondleidingen
Workshops
Familieateliers
Creatieve cursussen voor jong en oud
Rondleiding in NGT – Musea in Gebaren
Instaprondleidingen van het Outsider Art Museum
Voor families en kinderen
De tentoonstelling 'Romanovs in de ban van de ridders' is een échte familietentoonstelling!
Voor scholen
SRC Reizen laat u méér zien!
Ontdek Rusland met SRC Reizen!
Rusland is een land dat u moet ervaren!
Romanovs in de ban van de ridders
Een romantisch verhaal van tsaren en ridders
Workshop met LEGO Masters

Workshop met LEGO Masters

De Hermitage Amsterdam staat deze herfstvakantie in het teken van LEGO! Daarom organiseren David Vanhee en Giovanni Seynhaeve – bekend van het eerste seizoen LEGO Masters – een unieke LEGO-workshop in de Hermitage op woensdag 20 oktober.

De workshop is speciaal ontwikkeld in het kader van de tentoonstelling Romanovs in de ban van de ridders waarin David en Giovanni de jonge bouwers meenemen in de mysterieuze wereld van de middeleeuwen. Deelnemers kruipen in de huid van een ridder (minifig) en nemen, onder begeleiding van de bekende LEGO Masters, deel aan een spannend riddertoernooi boordevol (bouw)avonturen en fantasiefiguren. 

Aanmelden voor de workshop is helaas niet meer mogelijk. Alle plekken zijn inmiddels bezet. Houd deze webpagina in de gaten voor het geval er toch nog plekken beschikbaar komen. 

©
©RTL/VTM, William Rutten

Workshop met LEGO Masters

Woensdag 20 oktober | 15.30 - 17.00 uur | Auditorium Hermitage Amsterdam | Deelname is gratis op vertoon van geldig entreebewijs

In de workshop staat bouwen in groepsverband centraal. Aanmelden is mogelijk tot max 5 personen per familie/groep. Er geldt een adviesleeftijd voor de workshop: 6 – 12 jaar (minimaal één volwassene per familie/groep). De workshop is gratis op vertoon van een geldig ticket (per persoon) voor de tentoonstelling Romanovs in de ban van de ridders. Een beperkt aantal plekken is beschikbaar. Let op, houd de bevestiging goed in de gaten want aanmelden is nog geen garantie voor plaatsing.

Meer informatie

In de herfstvakantie is de Hermitage de hele week open

Ook op maandag 18 en dinsdag 19 oktober!