Educatie

Hermitage voor Kinderen
Vo, mbo en hbo
Speurtocht π˜“π˜°π˜·π˜¦ 𝘚𝘡𝘰𝘳π˜ͺ𝘦𝘴 β™₯
Voor kinderen vanaf 6 jaar ligt er bij binnenkomst bij de balie een geweldige speurtocht klaar.

Speurtocht π˜“π˜°π˜·π˜¦ 𝘚𝘡𝘰𝘳π˜ͺ𝘦𝘴 – π˜’π˜Άπ˜―π˜΄π˜΅, 𝘱𝘒𝘴𝘴π˜ͺ𝘦 & 𝘡𝘳𝘒𝘨𝘦π˜₯π˜ͺ𝘦

Bezoek je de nieuwe tentoonstellingΒ π˜“π˜°π˜·π˜¦ 𝘚𝘡𝘰𝘳π˜ͺ𝘦𝘴 – π˜’π˜Άπ˜―π˜΄π˜΅, 𝘱𝘒𝘴𝘴π˜ͺ𝘦 & 𝘡𝘳𝘒𝘨𝘦π˜₯π˜ͺ𝘦 met kinderen, vraag dan om een speurtocht en kom nog meer ins en outs te weten.

Verspreid door de tentoonstelling (ook op de bovenverdieping!) hangen plaatjes met hartjes-vergrootglazen. Geef antwoord op de vragen en maak de opdrachten bij de juiste nummers.
Wie aan de hand van de antwoorden het juiste zesletterige woord weet en dit bij de informatiebalie in de entreehal komt vertellen, krijgt een kleine verrassing. Om zelf te houden of om aan iemand te geven die je gewoon heel erg lief vindt!Β 

Duur:Β ongeveer een uur
Kosten:Β gratis

En dan bedoelen we echt gratis, want kinderen tot en met 17 jaar betalen niks voor eenΒ π˜“π˜°π˜·π˜¦ 𝘚𝘡𝘰𝘳π˜ͺ𝘦𝘴 entreebewijs. Een gecombineerd bezoek aan zowelΒ π˜“π˜°π˜·π˜¦ 𝘚𝘡𝘰𝘳π˜ͺ𝘦𝘴 als het Amsterdam Museum en het Museum van de Geest kost € 15 voorΒ jongeren tussen deΒ 12 en 17 jaar. Voor kinderen tot en met 11 jaar is dat ook gratis.Β 

Alvast veel plezier!

Een kinderverjaardag bij ons vieren

Jouw jarige kan met zijn of haar vriendjes een rondleiding door de tentoonstelling krijgen en een workshop volgen in een van onze ateliers. En krijgt dan natuurlijk een ook cadeautje! Mail voor meer informatie over de mogelijkheden naarΒ educatie@hermitage.nl.Β Vermeld hierbij de dag dat jullie de verjaardag bij ons willen komen vieren.

Contact
Voor vragen over kinderfeestjes of de speurtocht mail naar naarΒ educatie@hermitage.nlΒ of bel met 020 625 93 03.

Made with love β™₯

Wie is er klaar voor π˜“π˜°π˜·π˜¦ 𝘚𝘡𝘰𝘳π˜ͺ𝘦𝘴 – π˜’π˜Άπ˜―π˜΄π˜΅, 𝘱𝘒𝘴𝘴π˜ͺ𝘦 & 𝘡𝘳𝘒𝘨𝘦π˜₯π˜ͺ𝘦?