Events

Onze ruimtes
Capaciteit en prijzen
Online events

Online events

Behalve voor fysieke bijeenkomsten kunt u ook voor uw online event terecht bij de Hermitage Amsterdam. Van een eenzijdige livestream tot een hybride presentatie met publiek waarbij er interactie is met de deelnemers die vanuit huis meekijken. Liever een podcast of vlog opnemen in het authentieke gebouw? Samen met onze preferred supplier AV adviseert de afdeling Events uiteraard graag over de meest geschikte opties voor uw bijeenkomst. 

Onze verschillende vormen van online events: 

Livestream
Een livestream is een uitzending zonder interactie van het publiek. De deelnemers kijken vanuit huis mee naar bijvoorbeeld een presentatie of een talkshow. 

Webinar / Webcast
Bij een webinar ligt de focus juist op het online publiek en is er geen publiek aanwezig in de zaal. Er is wel veel interactie te realiseren, via bijvoorbeeld enquêtes, polls of chats. Bij een webcast is er wel publiek aanwezig in de zaal. Aangezien de uitzending vooraf wordt opgenomen, is er geen interactie met het online publiek. 

Hybride
Een hybride evenement is de meest volledige vorm van een online event. Er is zowel in de zaal als online publiek en er is interactie met beide groepen.

Bruiloften
Auditorium
Poesjkinzaal
Tolstojzaal
Tsjechovzaal
Café-Restaurant
Kerkzaal - Exclusief
Binnentuin - Exclusief
Regentenkamer - Exclusief
Wat maakt de Hermitage Amsterdam zo bijzonder?
Veel gestelde vragen

Benieuwd naar onze activiteiten?

Van lezingen tot concerten