Events

Onze ruimtes
Capaciteit en prijzen
Online events
Bruiloften
Auditorium
Poesjkinzaal
Tolstojzaal
Tsjechovzaal
Café-Restaurant
Kerkzaal - Exclusief
Binnentuin - Exclusief
Regentenkamer - Exclusief
Wat maakt de Hermitage Amsterdam zo bijzonder?

Wat maakt de Hermitage Amsterdam zo bijzonder?

Historisch gebouw
Het zeventiende-eeuwse gebouw van de Hermitage Amsterdam – een Rijksmonument – is een parel in Amsterdam. In 1680 begon de oprichting van een tehuis voor ‘oude besjes’. Na drie jaar volgde de oplevering van het ‘Diaconie Oude Vrouwen Huys’ met plaats voor vierhonderd vrouwen. Nu schitteren prachtige kunstcollecties in het gebouw, dat naar modern ontwerp is verbouwd en ingericht.

Centrale ligging
De Hermitage Amsterdam is gevestigd in het bruisende centrum van Amsterdam met prachtig uitzicht op de Amstel. Vanaf Schiphol is de Hermitage Amsterdam binnen 30 minuten bereikbaar. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op loopafstand en ligt metrostation Waterlooplein op minder dan 5 minuten lopen. Liever met de boot komen? Aanmeren voor de deur is mogelijk!

Full Service
Onze kracht is ons oog voor detail en next-level gastvrijheid. Volgens onze klanten zijn wij een zeer betrouwbare partner die denkt in mogelijkheden. Van uw evenement maken wij graag, vol passie en toewijding en succes. Zo bent u ontzorgd en kunt u genieten van een evenement op topniveau en ultiem vakmanschap.

Veilig en flexibel
De huidige omstandigheden vragen om flexibiliteit en snel schakelen. Daarvoor bent u bij de Hermitage Amsterdam op het juiste adres. Wij denken graag mee om passende en veilige oplossingen te bieden voor uw evenement.

Extra diensten
De Hermitage Amsterdam is natuurlijk veel meer dan enkel een evenementenlocatie. Combineer uw evenement met een rondleiding door de tentoonstelling (die elk halfjaar wisselt), een teken- of schilderworkshop of een activiteit in de binnentuin. Graag een korte introductie over de Hermitage Amsterdam tijdens uw bijeenkomst? Onze directie ontvangt uw gasten graag met een persoonlijk welkomstwoord.

Duurzaam museum
De Hermitage Amsterdam deelt sinds 2016 warmte- en koude-overschotten met de Hortus Botanicus (project Tussen Kunst en Kas). Voorts zijn er zonnepanelen op het dak en willen we de huidige beglazing vervangen door beter isolerend monumentenglas of HR-glas. Daarnaast neemt de Hermitage Amsterdam deel aan BREEAM-NL In-Use, waarbij deelnemende musea concreet aan de slag gaan met verduurzaming. Voor meer informatie over duurzaamheid van het museum klik hier.
 

©
Foto: Eva Bloem
Foto: Eva Bloem
Veel gestelde vragen

Benieuwd naar onze activiteiten?

Van lezingen tot concerten