Steun

Geven aan de Hermitage is geven met fiscaal voordeel
Hermitage Amsterdam is een Culturele ANBI
Geven aan de Hermitage voor Kinderen: duurzame verandering
Sponsoring

Sponsoring

Bedrijven

Word nu partner van de Hermitage Amsterdam. 

De Hermitage Amsterdam is met heel veel trots cultureel ondernemer. Het kunsthuis krijgt geen overheidssubsidie. Mede door sponsoring van bedrijven, fondsen en particuliere donateurs is het mogelijk om jaarlijks twee tentoonstellingen te organiseren en meer dan 450.000 bezoekers te ontvangen.

Graag werken wij als ondernemer samen met het bedrijfsleven. Op verschillende wijzen kunt u zich aan ons verbinden: hoofdsponsor, sponsor, partner van een tentoonstelling. U sluit een zakelijke overeenkomst waarbij activatie, hospitality en gewenste doelstellingen worden op maat en in overleg worden ingevuld. Daarnaast investeert u in cultuur.

Als sponsor van de Hermitage geeft uw organisatie via de Hermitage invulling aan hun MVO beleid. De Hermitage heeft een voortrekkersrol in duurzaam ondernemen. Om een 17e eeuws monumentaal pand op een duurzame wijze in te richten, staan we voor veel uitdagingen waarvan we er al een aantal hebben gerealiseerd. Zo hebben we een Warmte Koude opslag in samenwerking met de Hortus Botanicus, waarbij onze warmte naar de buurman gaat voor de kassen en wij de koeling krijgen. Vorig jaar zijn wij het eerste historische museumgebouw met zonnepanelen (340!) op het dak en zijn wij in samenwerking met nog 17 culturele instellingen de Plantage buurt een zero waste project begonnen. Ook hebben we een heel innovatief besparend klimaatsysteem ontwikkeld in samenwerking met TU Delft waar de gehele bouwwereld van gaat profiteren. Zo laten we zien dat duurzaam ondernemen loont.

Ook staan wij voor duurzame veranderingen in de maatschappij. Met die intentie is bij de oprichting 10 jaar geleden gekozen om intensief, gratis kunstonderwijs programma op te zetten, de Hermitage voor Kinderen. Een heel belangrijke pijler hierin is social inclusion. Jaarlijks volgen 10.000 basisschoolleerlingen dit onderwijsprogramma. Meer dan 75% van alle basisscholen in groot-Amsterdam doet hier aan mee. En zo krijgen alle kinderen ongeacht hun sociaal culturele achtergrond hun kans om hun talent te ontwikkelen. En zo investeren wij samen met onze partners in de jongste jeugd.

Partners van de Hermitage organiseren veel evenementen in het 17e eeuwse monumentale gebouw. Van high end gala diners, seminars, exclusieve ontvangsten in de tentoonstellingen tot vergaderingen. En elke keer blijkt dat de opkomst van hun gasten bijzonder hoog is, omdat hun relaties naast dat zij het gebouw iconisch vinden, de Hermitage een inspirerende omgeving vinden om te zijn.

Meer informatie? Neem dan contact op met Martine Wouters (+31 (0)20 530 87 55 tijdens kantoortijden of m.wouters@hermitage.nl).

Nalaten
Wij bedanken
Word Vriend
Word Catharina Vriend

HOUD DE HERMITAGE OPEN

Geeft u ook? Elke gift is welkom. Speciale actie € 2.500 met uw naam op permanent kunstwerk in de Hermitage