Steun

Hermitage Certificaat
Help het unieke museum voor een robuuste toekomst!
Sponsoring
Geven aan de Hermitage voor Kinderen: duurzame verandering
Geven aan de Hermitage, is geven met fiscaal voordeel
Hermitage is een Culturele ANBI
Uw donatie maakt het verschil!
Geeft u aan ons? Alle donaties, groot of klein, zijn van harte welkom.

Uw donatie maakt het verschil!

Misschien wist u het al, maar ons museum ontvangt geen overheidssubsidie. De Hermitage Amsterdam genereert 100% van haar inkomsten zelf en is voor een groot deel afhankelijk van opbrengsten uit kaartverkoop. Een langdurige sluiting, zoals tot 1 juni het geval was, is dan ook een enorme klap voor ons museum. Daarnaast valt onze organisatie als cultureel ondernemer pur sang tussen wal en schip bij alle steunmaatregelen die de overheid nu treft om bedrijven en de cultuur te compenseren.

Geeft u aan ons? Alle donaties, groot of klein, zijn van harte welkom! Het kan gemakkelijk, via bijvoorbeeld een tikkie. Maar er zijn ook andere manieren mogelijk. Daarover leest u hieronder. En wist u dat schenkingen fiscaal aftrekbaar zijn?

Samen met u hebben wij vertrouwen in onze toekomst. Uw gift betekent veel voor ons. En heel graag zien u weer snel in de Hermitage!

Scan de onderstaande QR-code of doneer hier

Schenken fiscaal aftrekbaar
Ook eenmalig schenken is nu een mogelijkheid. De Hermitage Amsterdam is een Culturele ANBI. Dat betekent dat u bij de Belastingdienst deze gift mag aftrekken. U mag  1,25 keer het geschonken bedrag aangeven voor giftenaftrek. Dus als u € 100 geeft aan de Hermitage Amsterdam, kunt u € 125 euro aftrekken.

Alle schenkingen en giften kunnen worden overgemaakt naar: NL85 ABNA 0849302900 ten name van Stichting Hermitage aan de Amstel te Amsterdam. 

Geven en nalaten
Wij bedanken
Word Vriend
Word Catharina Vriend

De Hermitage is weer OPEN!

Bezoek de gloednieuwe tentoonstelling 'Romanovs in de ban van de ridders'