Steun

Word Hermitage Patroon
En help het unieke museum de komende jaren door te komen!

Word Hermitage Patroon en zorg daarmee dat het unieke museum het de komende jaren gaat redden!

In slechts zestien jaar tijd heeft de Hermitage Amsterdam een stevige positie verworven binnen de Nederlandse museale wereld. Een zeer bijzonder museum, een particulier initiatief. Wij ontvangen geen overheidssubsidie - we zijn cultureel ondernemers pur sang - en dat wordt mogelijk gemaakt door onze bezoekers, sponsors, fondsen, vrienden en particulieren. Maar, 2020 is een heel moeilijk jaar geworden. Door Corona zijn ook wij in zwaar weer terecht gekomen en moeten we alle zeilen bijzetten om hier door heen te geraken. En dat gaat ons lukken, maar daar hebben we hulp bij nodig. Daarom doen wij een beroep op u, om samen met ons te zorgen dat de Hermitage Amsterdam door de komende jaren heen gaat komen, en straks haar twintigste verjaardag in groei en bloei kan  vieren.

Gift-certificaat

Met een gift-certificaat vanaf €2.500 maakt u het verschil. U bent dan patroon van de Hermitage Amsterdam en uw naam wordt vereeuwigd in de historische binnentuin van de Hermitage. Uw bijdrage zal gebruikt worden om de Hermitage Amsterdam te laten doorondernemen. Het geld wordt onder andere gestoken in duurzaamheidsprojecten, zoals het gratis en inclusieve kunstonderwijsprogramma Hermitage voor Kinderen, projecten om het monumentale gebouw en de bedrijfsvoering verder te verduurzamen, en het tentoonstellingsprogramma waarmee we u blijven verrassen. We hebben nog zo veel te tonen, klaar staan onder andere Romanovs & Oranjes, Matisse & Picasso en Hollandse Meesters II.

Uw naam wordt vereeuwigd

Samen met de andere patronen vormt u een stevige basis onder ons fundament. En dat gaan we zichtbaar maken op de natuurstenen elementen in de historische binnentuin, waarop uw naam wordt vereeuwigd. Het is de plek waar normaal jaarlijks een half miljoen bezoekers doorheen wandelen. De mooiste plekken kunnen we voorbehouden voor patronen. Daarom kunt u nu alvast uw interesse aangeven en voorintekenen via het onderstaande formulier. De actie starten we in november 2020, we nemen dan als eerste met u contact op over de details. Heeft u vragen, dan kunt u ook contact opnemen met Martine Wouters, Hoofd Sponsoring, Fondsenwerving en particuliere donateurs, via 020-5308755 of via patroon@hermitage.nl.

Fiscaal voordeel van uw gift

Wij vragen een gift van tenminste €2.500. Dat kan eenmalig, maar er is ook de mogelijkheid voor een meerjarige gift, via een lijfrente-constructie. Uw gift is voor 125% aftrekbaar van het inkomen op grond van de Geefwet

/nl/geef/geven-aan-de-hermitage-geven-met-fiscaal-voordeel/

. Dat betekent bijvoorbeeld dat u bij een jaarlijkse gift van €2.500 een extra aftrek tegemoet kunt zien van € 3.125.

Interesse?

Klik hier om uw interesse alvast aan te geven. De actie starten in november 2020, we nemen dan als eerste met u contact op over de details. 

Sponsoring
Geven aan de Hermitage voor Kinderen: duurzame verandering
Geven aan de Hermitage, is geven met fiscaal voordeel
Hermitage is een Culturele ANBI
Uw donatie maakt het verschil!
Geeft u aan ons? Alle donaties, groot of klein, zijn van harte welkom.
Geven en nalaten
Wij bedanken
Word Vriend
Word Catharina Vriend