Steun

Hermitage Certificaat
Help het unieke museum voor een robuuste toekomst!

Met een Hermitage Certificaat geeft u de Hermitage een robuuste toekomst!

In slechts zestien jaar tijd heeft de Hermitage Amsterdam een stevige positie verworven binnen de Nederlandse museale wereld. Een zeer bijzonder museum, een particulier initiatief. Wij ontvangen geen overheidssubsidie - we zijn cultureel ondernemers pur sang - en dat wordt mogelijk gemaakt door onze bezoekers, sponsors, fondsen, vrienden en particulieren. Maar, 2020 is een heel moeilijk jaar geworden. Door Corona zijn ook wij in zwaar weer terecht gekomen en moeten we alle zeilen bijzetten om hier door heen te geraken. En dat gaat ons lukken, maar daar hebben we hulp bij nodig. Daarom doen wij een beroep op u, om samen met ons te zorgen dat de Hermitage Amsterdam door de komende jaren heen gaat komen, en straks haar twintigste verjaardag in groei en bloei kan  vieren. Met u.

Hermitage Certificaat

Hoe kunt u ons helpen? U helpt ons door een Hermitage Certificaat t.w.v. €2.500 te kopen. Met het certificaat maakt u het verschil, want het bedrag zal gebruikt worden om de prachtige collectie van de State Hermitage Museum in St . Petersburg te blijven tonen in Nederland en Europa. En er is nog zo veel te tonen, klaar staan onder andere de tentoonstellingen Matisse & Picasso, Hollandse Meesters II en Romanovs & Oranjes. Daarnaast wordt het geld gestoken in duurzaamheidsprojecten zoals het gratis en inclusieve kunstonderwijsprogramma Hermitage voor Kinderen, projecten om het monumentale gebouw en de bedrijfsvoering verder te verduurzamen. 

Uw naam wordt vereeuwigd 

Door het kopen van een certificaat legt u een stevige basis onder ons fundament. Dat gaan we zichtbaar maken in ons gebouw, waar uw naam wordt vereeuwigd in het iconische gebouw. Vanzelfsprekend krijgt u ook een Jaarkaart voor de Hermitage, waarmee u alle tentoonstelling gratis kunt bezoeken. De certificaten-actie starten we officieel in januari 2021, maar het is nu al mogelijk nog in 2020 een certificaat aan te schaffen, zodat u het fiscale voordeel dit jaar hebt. Uw interesse kunt u aangeven via het onderstaande formulier, we nemen dan direct met u contact op over de details. Heeft u vragen, dan kunt u ook contact opnemen met Martine Wouters, Hoofd Sponsoring, Fondsenwerving en particuliere donateurs, via 020-5308755 of via patroon@hermitage.nl.

Fiscaal voordeel van uw gift

Wij vragen een gift van tenminste €2.500. Dat kan eenmalig, maar er is ook de mogelijkheid voor een meerjarige gift, via een lijfrente-constructie. Uw gift is voor 125% aftrekbaar van het inkomen op grond van de Geefwet . Dat betekent bijvoorbeeld dat u bij een jaarlijkse gift van €2.500 een extra aftrek tegemoet kunt zien van € 3.125.

Interesse?

Klik hier om uw interesse alvast aan te geven. De actie starten in november 2020, we nemen dan als eerste met u contact op over de details. 

Sponsoring
Geven aan de Hermitage voor Kinderen: duurzame verandering
Geven aan de Hermitage, is geven met fiscaal voordeel
Hermitage is een Culturele ANBI
Uw donatie maakt het verschil!
Geeft u aan ons? Alle donaties, groot of klein, zijn van harte welkom.
Geven en nalaten
Wij bedanken
Word Vriend
Word Catharina Vriend

De Hermitage is weer OPEN!

Bezoek de gloednieuwe tentoonstelling 'Romanovs in de ban van de ridders'