©
Roy Beusker Fotografie

Informatie aanvragen Geefcampagne Houd de Hermitage open

Wilt u direct doneren?

Dat kan via bankrekeningnummer NL 22 INGB 0007484047 t.n.v. Stichting Hermitage aan de Amstel. Klik hier om direct naar de betaalomgeving te gaan. Of scan de onderstaande QR-code.

Meer informatie aanvragen Geefcampagne Houd de Hermitage open

Met uw gift, groot of klein, helpt u de Hermitage Amsterdam aan een robuuste toekomst. Uw donatie is voor ons van grote betekenis. Mocht u een genereuze donatie geven van € 2.500 of meer, wordt uw naam vereeuwigd in een prachtig kunstwerk in het museum. 

Hoe kunt u een donatie geven? 

  • U kunt een eenmalige gift geven via het bankrekeningnummer (klik hier om direct naar de betaalomgeving te gaan) of door de QR code bovenaan de pagina te scannen.
  • Doneert u € 2.500? Dan wordt uw naam op het speciaal ontworpen kunstwerk in het museum geplaatst.
  • Mocht u meerjarig willen geven, ontvangt u van ons een schenkingsovereenkomst ten behoeve van de belastingaftrek. 
  • Wilt u meer doneren? Of voor langere tijd verbonden zijn aan de Hermitage Amsterdam? Neem dan contact op met Martine Wouters, m.wouters@hermitage.nl.
Geven aan de Hermitage, is geven met fiscaal voordeel. Volgens de huidige Geefwet mag voor de belasting een 5-jarige gift aan een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) voor 25% hoger worden opgegeven. Met andere woorden: de Belastingdienst accepteert dat u een kwart meer aftrekt in uw box 1-inkomen dan u eigenlijk heeft geschonken. Wel gelden een drempel van 1% en een maximum van 10% van het verzamelinkomen. Dat betekent dat u met een gift van € 2.500, een totale belastingaftrek van € 3.125 heeft. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u informatie ontvangen over de mogelijkheden? Vult u dan het onderstaande formulier in, wij nemen dan contact met u op. Het invullen van het formulier verplicht u tot niets.

Formulier informatie aanvragen

(optioneel)

In de herfstvakantie is de Hermitage de hele week open

Ook op maandag 18 en dinsdag 19 oktober!