Laatste maand: pop-up restaurant en avondopenstellingen
Tot en met zondag 27 mei is Hollandse Meesters uit de Hermitage nog te zien. Op veler verzoek zal de tentoonstelling vanaf zaterdag 19 tot en met zondag 27 mei ook ’s avonds tot 22 uur open zijn voor het publiek.
Voor de culinaire fijnproevers opent sterrenkok Jonathan Zandbergen, Executive Chef van sterrenrestaurant Merlet, op woensdag 2, 9, 16 en 23 mei een pop-restaurant in de Hermitage Amsterdam. Jonathan laat zich inspireren door schilderijen in de tentoonstelling en stelt een bijzonder menu samen met onder andere Waddengoud-zeebaars, Noordzeekrab, groenten en bloemen en Oud-Hollandse hoenderrassen, en met een bijzonder drankenarrangement inclusief champagne Taittinger. Voorafgaand aan de spannende culinaire ervaring kunnen de gasten exclusief de tentoonstelling bekijken met deskundige gidsen. Aanvang en ontvangst 17 uur. Info en reserveringen via hermitage.nl.