©
Foto: Eva Bloem

Over het museum

Organisatie
Vacatures
Duurzaam museum
Geschiedenis
Medewerker publieksprogrammering

Medewerker publieksprogrammering

Wij bieden een afwisselende baan in het hart van cultureel Amsterdam.

Heb jij een can do-mentaliteit en werk je graag in een gemotiveerd en professioneel team dan ben jij misschien onze nieuwe

Medewerker publieksprogrammering

(2,5 dagen per week)

bij de afdeling Communicatie, Educatie & Marketing (CEM)


Door onze publieksprogrammering met activiteiten zoals lezingen, debatten, jazz- en klassieke concerten, films en balletvoorstellingen, willen we onze bezoekers verdieping en inspiratie bieden tijdens de tentoonstellingen.

Als medewerker publieksprogrammering bepaal jij  – mede –  de look and feel van de tentoonstellingen in De Nieuwe Kerk en de Hermitage Amsterdam. Je bent verantwoordelijk voor alle publieksactiviteiten rondom de tentoonstellingen: samen met je collega’s bedenk je een aantrekkelijke  programmering en voert deze ook uit. Je legt contact met sprekers, artiesten en musici en plant de programmering.

Ook bereid je speciale evenementen voor die buiten de programmering vallen, zoals de openingen van tentoonstellingen.

Je werkt nauw samen met jouw collega publieksprogrammeur als duo aan de verschillende programmaonderdelen.

Wie zoeken wij?

Jij
> bent een enthousiaste en creatieve collega, met een grote interesse in en kennis van het culturele aanbod van Nederland en krijgt energie van het werken in een team;
> hebt een uitstekende Nederlandse en Engelse taalbeheersing;
> hebt minimaal hbo-niveau en ten minste twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, zowel inhoudelijk als productioneel;
> bent iemand die scherp weet te  plannen en te organiseren;
> combineert in je programmeringsactiviteiten thema’s en doelgroepen op zo’n manier dat de programmering in vorm en inhoud naadloos aansluit  bij de tentoonstellingen van De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam;
> paart uitstekende contactuele eigenschappen aan een commerciële instelling;
> bent representatief en het ambassadeurschap voor De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam is je op het lijf geschreven;
> vindt het geen enkel probleem om regelmatig buiten kantoortijden en in het weekend te werken;
> bent ten slotte resultaatgericht, accuraat, stressbestendig, flexibel en werkt graag met strakke deadlines.

Onze dynamische communicatieafdeling (15 pers.) is  jong, professioneel en ervaren. Alle collega’s zetten ieder hun specialisme en enthousiasme in om van elke tentoonstelling een succes te maken.  

Solliciteren?

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Solliciteer dan snel! Je kunt je sollicitatie tot en met 27 oktober  a.s. mailen aan De Nieuwe Kerk en Hermitage Amsterdam, afdeling P&O, personeelszaken@hermitage.nl, o.v.v. vacature medewerker publieksprogrammering.

Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met Relinde van der Ree, adviseur P&O of Paul Mosterd, Adjunct-directeur en hoofd Communicatie, Educatie & Marketing op telefoonnummer 020 626 81 68.

Wij werken graag in teams die een juiste afspiegeling vormen van de samenleving. Wij nodigen kandidaten met een multiculturele achtergrond dan ook van harte uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Made with love ♥

Wie is er klaar voor 𝘓𝘰𝘷𝘦 𝘚𝘵𝘰𝘳𝘪𝘦𝘴 – 𝘒𝘶𝘯𝘴𝘵, 𝘱𝘢𝘴𝘴𝘪𝘦 & 𝘵𝘳𝘢𝘨𝘦𝘥𝘪𝘦?