©
Ivan Kramskoj Portret van tsarina Maria Fjodorovna (vrouw van tsaar Alexander III) met een tiara, collier en broche van briljanten en parels, 1881

Pers

Persberichten
Beeldmateriaal Hermitage Amsterdam en Hermitage voor Kinderen

Beeldmateriaal Hermitage Amsterdam en Hermitage voor Kinderen

Download hier beeldmateriaal van de Hermitage Amsterdam en Hermitage voor Kinderen. Bij gebruik van afbeeldingen moet altijd het bijschrift en de naam van de fotograaf vermeld worden. Afbeeldingen kunnen alleen gebruikt worden in het kader van redactionele aandacht voor tentoonstellingen van de Hermitage Amsterdam. Bij gebruik van een of meer van deze beelden dient een bewijsexemplaar van de publicatie te worden gestuurd naar onderstaand adres.

Beeldmateriaal Hermitage Amsterdam 

Als je de afbeeldingen wil downloaden in hoge resolutie dan kun je klikken op ‘download’. Deze afbeeldingen moeten gepubliceerd worden met de creditline. Alle verplichte creditlines staan hier. Dit beeldmateriaal mag alleen rechtenvrij worden gepubliceerd ten behoeve van de promotie van de Hermitage Amsterdam.

©
Foto Janiek Dam

Beeldmateriaal Hermitage voor Kinderen

Als je de afbeeldingen wil downloaden in hoge resolutie dan kun je klikken op ‘download’. Deze afbeeldingen moeten gepubliceerd worden met de creditline. Alle verplichte creditlines staan hier. Dit beeldmateriaal mag alleen rechtenvrij worden gepubliceerd ten behoeve van de promotie van de Hermitage Amsterdam.

©
Foto Evert Elzinga
Informatie en beeldmateriaal tentoonstellingen

Zondagmiddag 27 oktober tentoonstelling Juwelen! uitverkocht

Op alle andere dagen is het niet druk, we heten u dan van harte welkom!