2de editie Jazz at the Plantage komend weekend van start

Zomerse jazz van 1 juli t/m 27 augustus op drie locaties

Amsterdam, 30 mei 2017

Na de geslaagde eerste editie van 2016 keert Jazz at the Plantage dit jaar terug! Initiatiefnemers Hermitage Amsterdam en Joods Cultureel Kwartier en nu ook de Hortus Botanicus organiseren, in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam, van 1 juli tot en met 27 augustus in totaal 19 jazzconcerten. Met in het openingsweekend Banda Maracuja in de Hermitage (zaterdag 1 juli) en het Bentinez Duo in de Hortus (zondag 2 juli) en op 3 augustus Yehonatan Elazar, Christina Diaz in de Portugese Synagoge.

Van trio tot kwintet: in de binnentuin van de Hermitage Amsterdam klinkt iedere zaterdagmiddag zomerse jazz, waarbij het publiek op het terras of onder de kastanjes op het gras plaats kan nemen. De kiosk verkoopt verfrissende dranken en lekkere snacks. Aanvang 16 uur, gratis entree.

Het terras van de Oranjerie in de Hortus Botanicus is op de zondagen the place to be. Daar spelen voornamelijk akoestische duo’s in een intieme setting. Aanvang 16.30 uur, reguliere entreeprijzen.

In de Portugese Synagoge geven op donderdagavond 3 augustus om 20 uur Yehonatan Elazar (saxofoon) en Christina Diaz (piano) een speciaal concert bij kaarslicht. Aanvang 20 uur, €14,50.

Nu te zien: Juwelen!

Fast lane toegang? Koop online tickets.