Derde editie Jazz at the Plantage start dit weekend

Derde editie Jazz at the Plantage  start dit weekend

Zomers jazzfestival in de Hortus Botanicus en Hermitage Amsterdam 

Ook deze zomer kunnen bezoekers genieten van een reeks jazzconcerten in de sfeervolle binnentuin van de Hermitage Amsterdam en op het terras van de Hortus Botanicus. Jazz at the Plantage is een jaarlijks terugkerend jazzfestival dat in samenwerking met het Amsterdamse Conservatorium wordt georganiseerd. Jong aanstormend talent staat ook dit jaar weer centraal.

In de zomermaanden juli en augustus zijn er iedere zaterdag concerten in de binnentuin van de Hermitage, op zondag klinken de jazzmelodieën op het terras van het Hortus café.  

Coole jazzmelodieën en hete zomeravonden

Op zondag 1 juli start de jazzreeks in de Hortus met een intiem live optreden van het duo Ben Fitzpatrick en Ashton Sellars. Op zaterdag 7 juli treden de dynamische muzikanten van het Laurie Carpenter Quintet op in de tuin van de Hermitage, gevolgd door de eigenzinnige zangeres Fuensanta Méndez uit Mexico op zaterdag 14 juli. Ook het jazztrio Laura & Strings, de avonturiers van IKODO, de creatieve geesten van LM Project en het Anna Serierse Quartet, die zich laten inspireren door Ella Fitzgerald, staan op het programma van de Hermitage.

Hermitage Amsterdam, aanvang 16.00 uur, gratis entree.
Hortus Botanicus, aanvang 16.30 uur, reguliere entreeprijzen.

Het uitgebreide programma is te vinden op Facebook en onderaan deze pagina.

Uitgebreid programma Jazz at the Plantage 2018

Het museum is OPEN!

Nu te zien: Rembrandts laatste zelfportret