©
Foto Lara Scot

Plan uw bezoek

Openingstijden
en prijzen
Uw reis naar de Hermitage

Uw reis naar de Hermitage

De Hermitage Amsterdam is gevestigd op Amstel 51.

Bus

In- en uitstappen Weesperstraat, groepsingang Nieuwe Keizersgracht

Boot

Steiger met halte Museumboot voor hoofdingang Amstel. Ook voor hop on, hop off Canal Bus. Op diverse locaties in de stad op- en afstappen. Groepssteiger Nieuwe Keizersgracht.
Voor meer informatie canal.nl

Openbaar vervoer

Tram 14, halte Waterlooplein. Metro 51, 53 en 54, halte Waterlooplein, uitgang Hortusplantsoen.

Routebeschrijving

Bekijk hier onze uitgebreide routebeschrijving. 

Taxi Electric

Taxi Electric is de eerste elektrische taxiservice van Europa. De missie is de taximarkt (milieu)vriendelijker maken. Daarvoor worden hoogwaardige elektrische taxiservices aangeboden in heel Nederland, voor de prijs van een reguliere taxi.

Voor elke rit die wij met Taxi Electric rijden, doneert Taxi Electric een deel aan ons kunstonderwijsprogramma Hermitage voor Kinderen. Dit programma is gratis toegankelijk voor alle Amsterdamse kinderen, om ze ongeacht hun achtergrond een gelijke kans te geven hun creatieve talent te ontwikkelen. Download de Taxi Electric app en ervaar zelf de high end service waar het bekend om staat.

Taxi Electric onderneemt voor een betere wereld. Sociale impact is belangrijker dan veel winst maken. Daarom worden de chauffeurs actief geworven onder vriendelijke vijftigplussers, vaak werklozen voor wie het moeilijk is weer aan een baan te komen. De intern opgeleide chauffeurs leveren excellente service, die door klanten gemiddeld met een 8,5 wordt gewaardeerd.

Valet service WeParc

De Hermitage Amsterdam maakt het mogelijk uw auto door valet-service WeParc te laten parkeren. De kosten bedragen € 30 voor 5 uur en € 35 voor een hele dag. Een valet bestellen kan via de website van WeParc, of de iPhone- of Android-app. Geef uw aankomsttijd aan en stap voor de deur van de Hermitage uit. Een van de WeParc-chauffeurs zal uw auto in een garage parkeren en weer terugbrengen wanneer u maar wilt. Reserveer op tijd, vol is vol!

Parkeren

Parkeergarages Nationale Opera & Ballet, Waterlooplein, The Bank en Markenhoven of amsterdam.nl/parkeren.

Tip: parkeer tegen een voordelig dagtarief van € 20,- bij parkeergarage Waterlooplein door vooraf online de parkeerplaats te boeken op https://www.p1.nl/boeken.

Groepsbezoek
Een dagje Hermitage
Families
Scholen
Café-restaurant
Museumshop
De Binnentuin
Speciale voorzieningen
Veelgestelde vragen
Goed om te weten
De Plantage Amsterdam
Vragen?

Zondagmiddag 27 oktober tentoonstelling Juwelen! uitverkocht

Op alle andere dagen is het niet druk, we heten u dan van harte welkom!