©
Foto: Eva Bloem

Plan uw bezoek

Openingstijden
en prijzen
Uw reis naar de Hermitage
Groepsbezoek
Een dagje Hermitage
Families
Scholen
Café-Restaurant Hermitage

Café-Restaurant Hermitage

Maak van uw bezoek aan de Hermitage Amsterdam een compleet dagje uit en geniet van koffie met verse appeltaart van het Vlaamsch Broodhuys, vers gemaakte sandwiches of een heerlijk glas wijn. Ons Café-Restaurant is ook toegankelijk zonder reserveren of een entreebewijs voor het museum. Bekijk hier de menukaart.

Groepen

Het Café-Restaurant is uitermate goed geschikt voor het ontvangen van grotere gezelschappen. Bekijk hier de lunchmogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen. 

©
Foto: Eva Bloem

Kiosk en terras in de binnentuin

Bij mooi weer kunt u ook terecht op het heerlijk rustige terras in de ruime binnentuin. Ook toegankelijk zonder toegangskaartje voor het museum.

Openingstijden
Café: 10–17.00 uur
Terras: bij mooi weer

©
Foto: Eva Bloem

Evenementen & Catering

Voor uw evenement, vergadering of diner biedt de Hermitage een uitzonderlijk mooie locatie, bijzondere atmosfeer sfeer en zeer hoge kwaliteit.

Ons gebouw stamt uit de Gouden Eeuw en ligt in het hart van Amsterdam, aan de Amstel, vlakbij Artis, het Rembrandtplein, Carré en de Stopera. Er zijn altijd prachtige kunsttentoonstellingen in ons gebouw die u met uw evenement kunt combineren.
De vier zalen bieden ruimte aan groepen van 3 tot 350 personen. Onze ervaren planners denken graag met u mee over de ideale invulling en uitvoering van het evenement. Catering is mogelijk via ons café-restaurant.

©
Foto: Eva Bloem

Werken bij ons café-restaurant?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken? Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct.

Museumshop
De Binnentuin
Speciale voorzieningen
Veelgestelde vragen
Goed om te weten
De Plantage Amsterdam
Vragen?

Hermitage Amsterdam tijdelijk gesloten

Volgens het advies van de overheid in het kader van de maatregelen tegen het Coronavirus.