©
Foto: Eva Bloem

Plan uw bezoek

Openingstijden
en prijzen
Uw reis naar de Hermitage
Groepsbezoek
Een dagje Hermitage
Families
Scholen
Café-Restaurant

Café-Restaurant

Maak van uw bezoek aan de Hermitage Amsterdam een compleet dagje uit en geniet van koffie met verse appeltaart van het Vlaamsch Broodhuys, een broodje of een Chef's Lunch. Ons Café-Restaurant is ook toegankelijk zonder een entreebewijs voor het museum.

Het café-restaurant vindt u op de eerste verdieping, boven de foyer. Bekijk hier de menukaart.

©
Foto: Eva Bloem

Chef’s Lunch

Chef-kok Patrick Goijaerts laat zich door iedere tentoonstelling opnieuw inspireren en stelt met verse en verrassende ingrediënten een heerlijke tweegangen-lunch samen, naar wens uit te breiden met een dessert. Bekijk hier de menukaart. Er is altijd een combinatie mogelijk met de uitgebreide wijnkaart. 

Reserveren
Voor meer informatie of reserveringen kunt u een mail sturen naar inforestaurant@hermitage.nl. Of reserveer hier voor de lunch (dinsdag t/m zondag) in het restaurant.

©
© DF fotografie

Kiosk en terras in de binnentuin

Bij mooi weer kunt u ook terecht op het heerlijk rustige terras in de ruime binnentuin. Ook toegankelijk zonder toegangskaartje voor het museum.

Openingstijden
Restaurant: 12–14.30 uur
Chef's Lunch: dinsdag t/m zondag
Café: 10–17.30 uur
Terras: bij mooi weer

©
Foto: Eva Bloem

Evenementen & Catering

Voor uw evenement, vergadering of diner biedt de Hermitage een uitzonderlijk mooie locatie, bijzondere atmosfeer sfeer en zeer hoge kwaliteit.

Ons gebouw stamt uit de Gouden Eeuw en ligt in het hart van Amsterdam, aan de Amstel, vlakbij Artis, het Rembrandtplein, Carré en de Stopera. Er zijn altijd prachtige kunsttentoonstellingen in ons gebouw die u met uw evenement kunt combineren.
De vier zalen bieden ruimte aan groepen van 3 tot 350 personen. Onze ervaren planners denken graag met u mee over de ideale invulling en uitvoering van het evenement. Catering is mogelijk via ons café-restaurant.

©
Foto: Eva Bloem

Werken bij ons café-restaurant?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Kom jij ons team versterken? Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct.

Museumshop
De Binnentuin
Speciale voorzieningen
Veelgestelde vragen
Goed om te weten
De Plantage Amsterdam
Vragen?

Nu te zien: Juwelen!

Fast lane toegang? Koop online tickets.