©
Foto Lara Scot

Plan uw bezoek

Openingstijden
en prijzen
Uw reis naar de Hermitage
Groepen
Families
Scholen
Café-restaurant

Café-restaurant

Ons café-restaurant biedt toegankelijke gastronomie. U vindt hier geen kunst aan de muur maar kunst op uw bord. Geniet van een kop koffie of een broodje voor of na uw bezoek aan de tentoonstelling, of van een heerlijke Chef’s Lunch. Het café-restaurant vindt u op de eerste verdieping, boven de foyer. Het is ook toegankelijk zonder toegangskaartje voor het museum. 

Chef’s Lunch

Chef-kok Patrick Goijaerts laat zich door iedere tentoonstelling opnieuw inspireren en stelt met verse en verrassende ingrediënten een heerlijke tweegangen-lunch samen, naar wens uit te breiden met een dessert. Bekijk hier de menukaart. Er is altijd een combinatie mogelijk met de uitgebreide wijnkaart. Voor meer informatie of reserveringen kunt u een mail sturen naar inforestaurant@hermitage.nl. Of reserveer hier voor de lunch in het restaurant.

Arrangement café-restaurant

Ook bieden wij het geliefde Classic Beauties-arrangement aan. Dit bestaat uit een rondleiding met gids inclusief onze Chef’s lunch. U wordt ontvangen met een heerlijke tweegangenlunch en sluit deze af met koffie, thee en luxe zoetigheden. Overige dranken serveren we op basis van nacalculatie. Aansluitend bezoekt uw gezelschap met een gids de tentoonstelling. Dit bezoek kan natuurlijk ook voorafgaand aan de lunch geboekt worden. De kosten bedragen € 48 per persoon. Boeken kan voor 15 personen of meer. Voor meer informatie over dit arrangement of ons cateringaanbod kunt u contact opnemen via events@hermitage.nl.

Het restaurant is tijdens de ombouwperiode (14 januari 2019 t/m 1 februari 2019) gesloten. Het museumcafé is deze periode wel geopend. 

Kiosk en terras in de binnentuin

Bij mooi weer kunt u ook terecht op het heerlijk rustige terras in de ruime binnentuin. Ook toegankelijk zonder toegangskaartje voor het museum.

Restaurant: 12–14.30 uur
Café: 10–17.30 uur
Terras: bij mooi weer

Evenementen & Catering

Voor uw evenement, vergadering of diner biedt de Hermitage een uitzonderlijk mooie locatie, bijzondere atmosfeer sfeer en zeer hoge kwaliteit.

Ons gebouw stamt uit de Gouden Eeuw en ligt in het hart van Amsterdam, aan de Amstel, vlakbij Artis, het Rembrandtplein, Carré en de Stopera. Er zijn altijd prachtige kunsttentoonstellingen in ons gebouw die u met uw evenement kunt combineren.
De vier zalen bieden ruimte aan groepen van 3 tot 350 personen. Onze ervaren planners denken graag met u mee over de ideale invulling en uitvoering van het evenement. Catering is mogelijk via ons café-restaurant.

Werken bij ons café-restaurant?

Wij zijn op zoek naar een supervisor bediening, medewerkers bediening (oproepbasis) en medewerkers keuken (oproepbasis). Interesse? Interesse? Klik op een van de links en reageer vandaag nog.

©
© DF fotografie
Museumshop
De Binnentuin
Speciale voorzieningen
Veelgestelde vragen
Goed om te weten
De Plantage Amsterdam
Vragen?

Vanaf 2 februari: De schatkamer!

Meesterwerken uit de Hermitage