©
Foto Lara Scot

Plan uw bezoek

Openingstijden
en prijzen
Uw reis naar de Hermitage
Groepsbezoek
Een dagje Hermitage
Families
Scholen
Café-restaurant

Café-restaurant

Ons café-restaurant biedt toegankelijke gastronomie. U vindt hier geen kunst aan de muur maar kunst op uw bord. Geniet van een kop koffie of een broodje voor of na uw bezoek aan de tentoonstelling, of van een heerlijke Chef’s Lunch. Het café-restaurant vindt u op de eerste verdieping, boven de foyer. Het is ook toegankelijk zonder toegangskaartje voor het museum. 

Nationale Week Zonder Vlees

De Hermitage doet mee aan de Nationale Week Zonder Vlees (11-17 maart 2019) en is daarmee het eerste museum in Nederland dat deelneemt! Tijdens deze week kunt u in ons Café-Restaurant genieten van een bijzondere driegangen lunch, Vegetarische schatten, speciaal ontwikkeld door onze chefs. Ook in het Café-Restaurant zijn heerlijke vegetarische broodjes, soepen en salades verkrijgbaar.

Lees hier meer over de Nationale Week Zonder Vlees in de Hermitage.

Chef’s Lunch

Chef-kok Patrick Goijaerts laat zich door iedere tentoonstelling opnieuw inspireren en stelt met verse en verrassende ingrediënten een heerlijke tweegangen-lunch samen, naar wens uit te breiden met een dessert. Bekijk hier de menukaart. Er is altijd een combinatie mogelijk met de uitgebreide wijnkaart. Voor meer informatie of reserveringen kunt u een mail sturen naar inforestaurant@hermitage.nl. Of reserveer hier voor de lunch in het restaurant.

Kiosk en terras in de binnentuin

Bij mooi weer kunt u ook terecht op het heerlijk rustige terras in de ruime binnentuin. Ook toegankelijk zonder toegangskaartje voor het museum.

Restaurant: 12–14.30 uur
Café: 10–17.30 uur
Terras: bij mooi weer

Evenementen & Catering

Voor uw evenement, vergadering of diner biedt de Hermitage een uitzonderlijk mooie locatie, bijzondere atmosfeer sfeer en zeer hoge kwaliteit.

Ons gebouw stamt uit de Gouden Eeuw en ligt in het hart van Amsterdam, aan de Amstel, vlakbij Artis, het Rembrandtplein, Carré en de Stopera. Er zijn altijd prachtige kunsttentoonstellingen in ons gebouw die u met uw evenement kunt combineren.
De vier zalen bieden ruimte aan groepen van 3 tot 350 personen. Onze ervaren planners denken graag met u mee over de ideale invulling en uitvoering van het evenement. Catering is mogelijk via ons café-restaurant.

Werken bij ons café-restaurant?

Wij zijn op zoek naar een supervisor bediening, medewerkers bediening (oproepbasis) en medewerkers keuken (oproepbasis). Interesse? Interesse? Klik op een van de links en reageer vandaag nog.

©
© DF fotografie
Museumshop
De Binnentuin
Speciale voorzieningen
Veelgestelde vragen
Goed om te weten
De Plantage Amsterdam
Vragen?

☆☆☆☆ in Dagblad Trouw voor De schatkamer!

Boek nu online tickets