©
Foto: Eva Bloem

Plan uw bezoek

Informatie over uw bezoek - FAQ
Openingstijden
en prijzen
Uw reis naar de Hermitage
Bekijk hier onze uitgebreide routebeschrijving.
Groepsbezoek
Scholen
Café-Restaurant Hermitage
Museumshop
De Binnentuin
Speciale voorzieningen
Goed om te weten

Goed om te weten

Tassenbeleid

Het is niet toegestaan (rug)tassen, paraplu’s, selfiesticks en kinderdraagzakken op de rug mee de tentoonstelling in te nemen, en dat geldt voor alle typen. Andere grote objecten en grote jassen worden op dit moment, vanwege de corona-maatregelen, niet in bewaring genomen. Tassen en jassen dient u in één van de selfservice lockers te bewaren. De Hermitage Amsterdam aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor schade aan of verlies van goederen die door bezoekers in bewaring zijn gegeven.

Fotograferen

Het is toegestaan om in het museum te fotograferen, voor privé doeleinden en zonder flits, statief of selfiestick. Op onze website kunt u afbeeldingen vinden van het gebouw en een aantal topstukken uit de tentoonstelling. In de Museumshop zijn ansichtkaarten met afbeeldingen van diverse kunstwerken te koop.

Pin-only

Bij de Museumshop, kassa en het restaurant kan er alleen betaald worden per pin. Het is niet (meer) mogelijk om met cash te betalen in het museum. 

Wifi

Netwerk: Hermitage Amsterdam
Wachtwoord: Welkom@HA!

Terras in de binnentuin

Geniet voor, tijdens of na uw bezoek van lekkere koffie en/of thee met wat lekkers op het terras. Ons terras is geopend bij mooi weer. En vrij toegankelijk, dus ook zonder toegangskaart voor de tentoonstelling bent u van harte welkom!

Verloren voorwerpen

Bent u, tijdens uw bezoek aan de Hermitage, iets verloren? Stuur dan een e-mail naar: verlorenvoorwerpen@hermitage.nl.

Rondleiding

Wilt u een rondleiding boeken? Neem dan contact op met https://arttra.com/hermitage-amsterdam/. Vermeld hierbij voor welke dag u de rondleiding wilt boeken en met hoeveel personen. U dient ook entreetickets te reserveren voor uw bezoek. Klik hier om tickets te reserveren.

Overig

Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55 (tijdens kantoortijden). Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Het café-restaurant is de hele week geopend van 10 tot 17.00 uur. De Museumshop is dagelijks geopend van 10.30 tot 17.00 uur.

Honden en alle overige huisdieren zijn niet toegestaan in de Hermitage Amsterdam, met uitzondering van zorghonden.

De Plantage Amsterdam
Vragen?

Benieuwd naar onze activiteiten?

Van lezingen tot concerten