©
Foto: Eva Bloem

Plan uw bezoek

Openingstijden
en prijzen
Uw reis naar de Hermitage
Groepsbezoek
Een dagje Hermitage
Families
Scholen
Café-Restaurant Hermitage
Museumshop
De Binnentuin
Speciale voorzieningen
Veelgestelde vragen
Goed om te weten

Goed om te weten

Tassenbeleid

Het is niet toegestaan (rug)tassen, paraplu’s, selfiesticks, kinderdraagzakken op de rug, kinderwagens en buggies mee de tentoonstelling in te nemen, en dat geldt voor alle typen. Andere grote objecten en grote jassen worden evenmin toegelaten. Tassen en jassen dient u af te geven bij de garderobe of in een van onze kluisjes te bewaren. De Hermitage Amsterdam aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor schade aan of verlies van goederen die door bezoekers in bewaring zijn gegeven.

Fotograferen

Het is toegestaan om in het museum te fotograferen, maar flitsen is streng verboden. Gebruik van selfiesticks is uitsluitend bij de speciaal aangegeven selfiespot(s). Op onze website kunt u afbeeldingen vinden van het gebouw en een aantal topstukken uit de tentoonstelling. In de Museumshop zijn ansichtkaarten met afbeeldingen van diverse kunstwerken te koop.

Wifi

Netwerk: Hermitage Amsterdam
Wachtwoord: Welkom@HA!

Terras in de binnentuin

Geniet voor, tijdens of na uw bezoek van lekkere koffie en/of thee met wat lekkers op het terras. Ons terras is geopend bij mooi weer. En vrij toegankelijk, dus ook zonder toegangskaart voor de tentoonstelling bent u van harte welkom!

Verloren voorwerpen

Bent u, tijdens uw bezoek aan de Hermitage, iets verloren? Stuur dan een e-mail naar: verlorenvoorwerpen@hermitage.nl.

Overig

Vanuit het buitenland, bel +31 20 530 74 88. Voor alle vragen en voor het kantoor: +31 (0)20 530 87 55 (tijdens kantoortijden). Dus ook voor informatie over de tentoonstellingen, de programmering, de online ticketshop, het gebouw, reserveringen van rondleidingen en zalen en reserveringen van rolstoelen, groepsbezoeken en CKV-programma’s.

Het café-restaurant is de hele week geopend van 10 tot 17.30 uur. De Museumshop is dagelijks geopend van 10.30 uur tot 17.30 uur.

Honden en alle overige huisdieren zijn niet toegestaan in de Hermitage Amsterdam, met uitzondering van zorghonden.

De Plantage Amsterdam
Vragen?

Hermitage Amsterdam tijdelijk gesloten

Volgens het advies van de overheid in het kader van de maatregelen tegen het Coronavirus.