©
Foto: Eva Bloem

Plan uw bezoek

Openingstijden
en prijzen
Uw reis naar de Hermitage
Groepsbezoek

Groepsbezoek

Bezoekt u de Hermitage Amsterdam met uw museumclub of een ander gezelschap? U bent van harte welkom! Maak uw bezoek aan de Hermitage Amsterdam extra feestelijk. Ontdek hier wat we allemaal te bieden hebben.

Lunchen

Het Café-Restaurant is uitermate goed geschikt voor het ontvangen van grotere gezelschappen. Bekijk de onderstaande pagina voor meer informatie.

Rondleiding

Met een groepsrondleiding van een van onze professionele gidsen ontdekt u nog veel meer in een tentoonstelling en in ons historische gebouw. U volgt het hele tentoonstellingsverhaal en u komt natuurlijk langs alle hoogtepunten. Alles met een persoonlijke touch. U kunt ook een rondleiding door meerdere tentoonstellingen reserveren.

Workshops

Laat u inspireren door de tentoonstellingen en ga zelf aan de slag in de ateliers van de Hermitage Amsterdam! De workshops zijn ook op een eigen gekozen datum en tijdstip te boeken, bijvoorbeeld voor met uw museumclub of een bijzondere familiedag. Alle workshops zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze groepsarrangementen, rondleidingen of andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via groepsbezoek@hermitage.nl.

Een dagje Hermitage
Families
Scholen
Café-Restaurant Hermitage
Museumshop
De Binnentuin
Speciale voorzieningen
Veelgestelde vragen
Goed om te weten
De Plantage Amsterdam
Vragen?

Hermitage Amsterdam tijdelijk gesloten

Volgens het advies van de overheid in het kader van de maatregelen tegen het Coronavirus.