©
Foto: Eva Bloem

Plan uw bezoek

Informatie over uw bezoek - FAQ
Openingstijden
en prijzen
Uw reis naar de Hermitage
Bekijk hier onze uitgebreide routebeschrijving.
Groepsbezoek
Scholen
Café-Restaurant Hermitage
Museumshop

Museumshop

Bij iedere tentoonstelling presenteert onze Museumshop een geheel nieuw assortiment. Speciaal voor Love Stories staat de collectie volledig in het liefdesthema. Van romantische sieraden tot de mooiste kunst- en fotoboeken. 

Naast de wisselende collectie bieden wij een breed assortiment literatuur, accessoires, muziek, films, sieraden, aantekenboekjes en diverse kunstboeken. Van sierkussens en poefen van het interieurmerk Sensa, tot thee van Wilder Land. 

©
Sam Eye Am

Catalogus 

Bij elke tentoonstelling verschijnt een prachtige full colour catalogus. Love Stories – Art, Passion & Tragedy (Engelstalig) is verkrijgbaar in onze Museumshop. 

©
Foto Evert Elzinga

Online Museumshop

Bent u niet in de gelegenheid om de Museumshop te bezoeken, maar wilt u toch onze producten bestellen? Of heeft u het museum bezocht, en achteraf toch 'souvenirspijt'? In onze online Museumshop kunt u de mooiste cadeaus, boeken en sieraden bestellen.

Openingstijden Museumshop

De Museumshop is dagelijks geopend van 10.30 tot 17.30 uur. U vindt de Museumshop voorbij de garderobe in de Hermitage vleugel. Vragen? Neem contact op met de Museumshop via +31 (0)20 530 74 82 of museumshop@hermitage.nl.

©
Sam Eye Am
De Binnentuin
Speciale voorzieningen
Goed om te weten
De Plantage Amsterdam
Vragen?

Made with love ♥

Wie is er klaar voor 𝘓𝘰𝘷𝘦 𝘚𝘵𝘰𝘳𝘪𝘦𝘴 – 𝘒𝘶𝘯𝘴𝘵, 𝘱𝘢𝘴𝘴𝘪𝘦 & 𝘵𝘳𝘢𝘨𝘦𝘥𝘪𝘦?