©
Foto: Eva Bloem

Plan uw bezoek

Informatie over uw bezoek
Openingstijden
en prijzen
Uw reis naar de Hermitage
Groepsbezoek
Scholen
Café-Restaurant Hermitage
Museumshop

Museumshop

Bij iedere nieuwe tentoonstelling past de Museumshop de collectie aan met relevante boeken en andere producten die in het thema passen. Er is ook een vast assortiment van sieraden, accessoires, literatuur, muziek, films, aantekenboekjes en veel en diverse kunstboeken. Daarnaast hebben we een eigen merchandise-lijn van Hermitage Amsterdam-producten.

Bij elke tentoonstelling verschijnt een prachtige full colour catalogus en we brengen diverse eigen publicaties uit. Nederlands en Engels, te verkrijgen in de Museumshop of te bestellen bij uw eigen boekhandel met ISBN of via wbooks.com. Bekijk hier onze publicaties.

Beste Museumshop van 2020!

Leuk nieuws: de Museumshop van de Hermitage is verkozen tot de 'Beste Museumshop van 2020'! We zijn ontzettend trots op deze award.

Online Museumshop

Bent u niet niet in de gelegenheid om de Museumshop te bezoeken, maar wilt u toch onze producten bestellen? Of heeft u het museum bezocht, en achteraf toch 'souvenirspijt'? In onze online Museumshop kunt u de mooiste cadeaus, boeken en sieraden bestellen.

Openingstijden Museumshop

De Museumshop is van woensdag t/m zondag geopend van 10.30 tot 17.30 uur. U vindt de Museumshop voorbij de garderobe in de Hermitage vleugel. Vragen? Neem contact op met de Museumshop via +31 (0)20 530 74 82 of museumshop@hermitage.nl.

©
Foto: Eva Bloem
Fabergé-eieren (replica). Te koop in diverse kleuren en maten, vanaf € 42,50.
©
Foto: Eva Bloem
De Binnentuin
Speciale voorzieningen
Goed om te weten
De Plantage Amsterdam
Vragen?

Het museum is OPEN!

Nu te zien: Het Gele Huis van Vincent van Gogh.