©
Foto: Eva Bloem

Plan uw bezoek

Een veilig bezoek aan de Hermitage
Openingstijden
en prijzen
Boek online tickets
Kinderen t/m 11 jaar gratis!
Uw reis naar de Hermitage
Groepsbezoek
Een dagje Hermitage
Families
Scholen
Café-Restaurant Hermitage
Museumshop

Museumshop

Bij iedere nieuwe tentoonstelling past de Museumshop de collectie aan met relevante boeken en andere producten die in het thema passen. Er is ook een vast assortiment van sieraden, accessoires, literatuur uit de Russische Bibliotheek, boeken over de tsaren, Russische muziek, films, aantekenboekjes en veel en diverse kunstboeken. Daarnaast hebben we een eigen merchandise-lijn van Hermitage Amsterdam-producten.

Bij elke tentoonstelling verschijnt een prachtige full colour catalogus en we brengen diverse eigen publicaties uit. Nederlands en Engels, te verkrijgen in de Museumshop of te bestellen bij uw eigen boekhandel met ISBN of via wbooks.com. Bekijk hier onze publicaties.

Online Museumshop

Bent u niet niet in de gelegenheid om de Museumshop te bezoeken, maar wilt u toch onze producten bestellen? Of heeft u het museum bezocht, en achteraf toch 'souvenirspijt'? In onze online Museumshop kunt u de mooiste cadeaus, boeken en sieraden bestellen.

Openingstijden Museumshop

De Museumshop is van woensdag t/m zondag geopend van 10.30 tot 17.30 uur. U vindt de Museumshop voorbij de garderobe in de Hermitage vleugel. Vragen? Neem contact op met de Museumshop via +31 (0)20 530 74 82 of museumshop@hermitage.nl.

©
Foto: Eva Bloem
Fabergé-eieren (replica). Te koop in diverse kleuren en maten, vanaf € 42,50.
©
Foto: Eva Bloem
De Binnentuin
Speciale voorzieningen
Goed om te weten
De Plantage Amsterdam
Vragen?

In de herfstvakantie is de Hermitage de hele week open

Ook op maandag 18 en dinsdag 19 oktober!