©
Foto: Eva Bloem

Plan uw bezoek

Een veilig bezoek aan de Hermitage
Openingstijden
en prijzen
Boek online tickets
Uw reis naar de Hermitage
Groepsbezoek
Een dagje Hermitage
Families
Scholen
Café-Restaurant Hermitage
Museumshop

Museumshop

De Museumshop is helaas tijdelijk gesloten

Bij iedere nieuwe tentoonstelling past de Museumshop de collectie aan met relevante boeken en andere producten die in het thema passen. Er is ook een vast assortiment van sieraden, accessoires, literatuur uit de Russische Bibliotheek, boeken over de tsaren, Russische muziek, films, aantekenboekjes en veel en diverse kunstboeken. Daarnaast hebben we een eigen merchandise-lijn van Hermitage Amsterdam-producten.

Bij elke tentoonstelling verschijnt een prachtige full colour catalogus en we brengen diverse eigen publicaties uit. Nederlands en Engels, te verkrijgen in de Museumshop of te bestellen bij uw eigen boekhandel met ISBN of via wbooks.com. Bekijk hier onze publicaties.

De Museumshop is dagelijks open van 10.30 tot 17.30 uur. U vindt de Museumshop voorbij de garderobe in de Hermitage vleugel. Vragen? Neem contact op met de Museumshop via +31 (0)20 530 74 82 of museumshop@hermitage.nl.

Ook online te bestellen

Bent u niet niet in de gelegenheid om de Museumshop te bezoeken, en wilt u toch een van de onderstaande producten bestellen? Wij sturen dit graag naar u op. Zie het bijschrift van de foto's voor meer informatie en prijzen (excl. verzendkosten). Onze collega's helpen u graag verder. Neem voor bestellingen of vragen contact op met museumshop@hermitage.nl.

©
Foto: Eva Bloem
Fabergé-eieren (replica). Te koop in diverse kleuren en maten, vanaf € 42,50.
©
Foto: Eva Bloem
Hermitage boekje: € 15,99.
©
Foto: Eva Bloem
Catalogus tentoonstelling Juwelen!: € 34,95.
©
Foto: Eva Bloem
De Binnentuin
Speciale voorzieningen
Goed om te weten
De Plantage Amsterdam
Vragen?

HOUD DE HERMITAGE OPEN

Geeft u ook? Elke gift is welkom. Speciale actie € 2.500 met uw naam op permanent kunstwerk in de Hermitage