Over SRC Reizen

SRC Reizen organiseert al meer dan 30 jaar reizen met inhoud naar de mooiste plekken over de hele wereld. Cultuur in de breedste zin van het woord is een belangrijk ingrediënt van onze reizen. We willen onze gasten namelijk graag iets van de wereld laten zien. En erover vertellen!

Ons paradepaardje is de cultuurvakantie. Dit is een rijke reis met een uitstekend cultureel excursieprogramma, dat u de hoogtepunten, maar ook de minder bekende ‘highlights’ laat zien. Met een kleine groep cultureel geïnteresseerde reizigers maakt u echt kennis met een land, regio of stad. Door de boeiende verhalen van onze deskundige en enthousiaste reisleiders, de beste in hun vak, gaat er een wereld voor u open.

Een themareis is een cultuurvakantie met nog meer verdieping. We organiseren regelmatig unieke reizen die verbonden zijn aan een specifiek kunsthistorisch thema, of die aansluiten bij een bijzondere (kunst)tentoonstelling. Als reispartner van de Hermitage Amsterdam zullen wij bij elke expositie een of meerdere bijzondere tentoonstellingsreizen organiseren.

SRC is altijd op zoek naar vernieuwing. We waren bijvoorbeeld de eerste organisatie die reizigers meenam naar de andere kant van het IJzeren Gordijn. Inmiddels mogen we ons met trots dé Ruslandspecialist noemen. Tijdens onze mooie Ruslandreizen ontdekt u de ziel van het fascinerende Rusland!

SRC staat voor goed georganiseerde, vernieuwende reizen met een eerlijke prijs en boeiend programma, die u gegarandeerd met meer bagage thuis laten komen. Met SRC ontdekt u de wereld zoals ú wilt tijdens een cultuurvakantie, rondreis, individuele reis, cruise en / of themareis. SRC laat je meer zien!

Vriendenkorting

Als Vriend van de Hermitage ontvangt u 5% korting op alle brochurereizen van SRC. Voor meer informatie over deze actie vindt u op de site van SRC.

Meer informatie: src-reizen.nl/hermitage of bel 050 – 3 123 123