Hermitage Amsterdam is nu H’ART Museum. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van H’ART Museum.
Hermitage Amsterdam is now H’ART Museum. You will now be redirected to the H’ART Museum website.
©
Foto Janiek Dam

Al 100.000 bezoekers in ruim twee maanden voor Hollandse Meesters

 De tentoonstelling Hollandse Meesters uit de Hermitage blijft een bezoeksucces. Al op dinsdag 12 december, ruim twee maanden na de opening, werd de 100.000ste bezoeker verwelkomd. Uit handen van Sebastiaan Lagendaal, hoofd Facilitaire Zaken & Veiligheid van de Hermitage Amsterdam, ontving mevrouw J. Kemp de tentoonstellingscatalogus en een gratis BankGiro Loterij VIP-KAART.

Hollandse Meesters uit de Hermitage

De tentoonstelling Hollandse Meesters uit de Hermitage. Oogappels van de tsaren is een feest van herkenning en ontdekking. De geselecteerde werken, waaronder zes van Rembrandt, zijn hoogtepunten uit de collectie van de Hermitage in St.-Petersburg. Ze tonen de grote liefde van de tsaren voor Hollandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. Het leeuwendeel van de schilderijen heeft een vaste plek in de museumexpositie en is bovendien na aankoop door de tsaren niet meer in Nederland geweest. Het is dus heel bijzonder dat de schilderijen weer even ‘thuis zijn gekomen’ op Nederlandse bodem. Een deel van de werken is afgeleverd door KLM Cargo. Tot en met 27 mei 2018 zijn ze te bewonderen in de Hermitage Amsterdam. 

BankGiro Loterij

Met de BankGiro Loterij VIP-KAART kan mevrouw Kemp een jaar lang gratis bij 50 topmusea naar binnen en krijgt zij tot wel 50% korting op bijzondere uitjes. Alle deelnemers van de BankGiro Loterij hebben dankzij hun deelname zo’n gepersonaliseerde VIP-KAART, waarmee ze onder meer gratis de Hermitage Amsterdam kunnen bezoeken. 

©
Foto Janiek Dam

Boek nu voor de meivakantie

Laatste kans voor Caesar tentoonstelling